ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιάννης Ραγκούσης, Ελληνικά Νησιά, Εμπρησμός, Λαθρομετανάστες, Λέσβος, Μετανάστες, Νησιά Αιγαίου, Προοδευτική Συμμαχία, Πρόσφυγες, Πυρκαγιά, ΣΥΡΙΖΑ, Φωτιά,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τις ευθύνες της κυβέρνησης για την κατάσταση στο προσφυγικό με την τραγική εξέλιξη στη Μόρια ανέδειξε στη Βουλή με παρέμβασή του ο Γιάννης Ραγκούσης, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Η εικόνα που υπάρχει από χθες στη Μόρια, δεν είναι Ελλάδα», είπε ο κ. Ραγκούσης συμπληρώνοντας πως «Ο εμπρηστικός μηχανισμός είναι η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
Όπως είπε, αναφορικά με τα χθεσινά γεγονότα στη Μόρια, «πρόκειται για μια προδιαγεγραμμένη -και παρά τις προειδοποιήσεις μας-εντελώς αδικαιολόγητη εξέλιξη», ενώ συμπλήρωσε πως χωρίς αμφιβολία «συνεπάγεται και βαρύτατες πολιτικές ευθύνες».
«Πέρυσι τον Ιούλιο του 2019 ο σημερινός Υπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν αυτός που επισκεπτόμενος τη Μόρια δήλωσε στο πανελλήνιο την ευαρέσκεια του και την ικανοποίηση του για την κατάσταση στην οποία βρήκε τη συγκεκριμένη δομή.
»Αλλά χθες η Μόρια έγινε παρανάλωμα του πυρός.
»13.000 άνθρωποι βρίσκονται στους δρόμους δημιουργώντας μια σειρά από εικόνες που μας κάνουν να ντρεπόμαστε για λογαριασμό της κυβέρνησης του κ. Μητσοτακη όμως.
»Όχι βεβαίως για λογαριασμό του ελληνικού λαού.
»Γιατί αυτή είναι η εικόνα που υπάρχει από χθες στη Μόρια, στη Λέσβο, με 13.000 ανθρώπους στους δρόμους, δεν είναι Ελλάδα.
»Και το γεγονός ότι η μόρια κατακάηκε είναι πράγματι αποτέλεσμα εμπρησμού, αλλά αυτός ο εμπρηστικός μηχανισμός είναι ένας, η πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη».
























































