Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Επίθεση από το φιλοσαμαρικό antinews: Ποιος θα το περίμενε ότι ο… βασιλιάς Κυριάκος θα ξεγυμνωνόταν τόσο γρήγορα

Επίθεση από το φιλοσαμαρικό antinews: Ποιος θα το περίμενε ότι ο… βασιλιάς Κυριάκος θα ξεγυμνωνόταν τόσο γρήγορα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ποιος θα το περίμενε ότι ο… βασιλιάς Κυριάκος θα ξεγυμνωνόταν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα», γράφει το φιλοσαμαρικό antinews, σε προβεβλημένο άρθρο του υπό τον τίτλο «Αντίστροφη μέτρηση….», κάνοντας ευθεία επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και φθάνοντας μέχρι του σημείου να τονίσει: «Ποιος θα το φανταζόταν ότι θα γινόταν χειρότερος από τον Τσίπρα».

Και συνεχίζει:

«Και λέμε χειρότερος καθώς ο Τσίπρας κατέστρεψε την Ελλάδα λόγω ασχετοσύνης, άγνοιας και ιδεολογικών εμμονών, ενώ ο Μητσοτάκης την καταστρέφει συνειδητά.

»Ωστόσο πιστεύουμε ότι δεν θα καταφέρει να υλοποιήσει τα βρώμικα εν εξελίξει σχέδια που θέλουν να ξανακάνουν την Ελλάδα μια μικρή οθωμανική επαρχία, όπως είχε πει σε ανύποπτο χρόνο.

»Τότε που οι νυν κοψοχέρηδες ξιφουλκούσαν κατά αυτών που αποκάλυπταν το fake προσωπείο ακόμη ενός δήθεν σωτήρα, επειδή δεν ήθελαν να αναγνωρίσουν το έγκλημα της παλινόρθωσης της χειρότερης πολιτικής οικογένειας της μεταπολιτευτικής περιόδου.

»Εκτός κι αν τα νεοφιλελεύθερα αδέρφια ζουν σε εικονική πραγματικότητα θεωρώντας ότι ενισχύοντας την καθεστωτική νοοτροπία, όπως έκαναν τελευταία λόγω του στριμώγματος που προκάλεσε η δεύτερη επέλαση του κορονοϊού εξαιτίας της εξυπηρέτησης ιδιοτελών σκοπών, θα καταφέρουν στο τέλος να μετατρέψουν την χώρα σε αποικία.

»Ολίγον τι δύσκολο.

»Και εξηγούμαστε.

»Η αδυναμία κατάρτισης ενός σχεδίου εξόδου από τα οικονομικά συντρίμμια που προξενήθηκαν από τον αόρατο εχθρό, όπου θα προστατεύονταν οι εργαζόμενοι κι όχι οι ολιγάρχες, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε νέα μνημόνια.

»Άρα σε νέο γύρο φτώχιας που ενδεχομένως θα συνοδευθεί με νέο λαϊκό ξεσηκωμό.

»Παράλληλα οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που αναμένεται να λάβει η μάστιγα του μεταναστευτικού λόγω των τραγικών γεγονότων στη Μόρια και της απουσίας, και σε αυτήν την περίπτωση, απτού σχεδίου απεγκλωβισμού, θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά με κίνδυνο συγκρούσεων μεταξύ ημεδαπών, αλλοδαπών και λοιπών αποσταθεροποιητικών στοιχείων.

»Μπορεί εντούτοις τα νεοφιλελεύθερα αδέρφια να είναι πιο ικανά απ’ ό,τι πιστεύουμε και να κατορθώσουν να διαχειριστούν επιτυχώς τις δυο βραδυφλεγείς βόμβες, κρατώντας ζεστούς τους πισινούς τους στις αναπαυτικές καρέκλες του Μαξίμου.

»Παρ’ όλ’ αυτά θα κινδυνεύουν να εξαερωθούν από την τρίτη βραδυφλεγή βόμβα. Τα ελληνοτουρκικά.

»Η δημόσια παραδοχή δια χειρός Μητσοτάκη περί μυστικής συμφωνίας με την Τουρκία, ενώ στο εσωτερικό υποδύεται τον Κολοκοτρώνη κι ο Σουλτάνος κάνει αμέριμνος κρουαζιέρα στο Αιγαίο, έριξε μπουρλότο τόσο ενδοκυβερνητικά όσο και εσωκομματικά.

»Πληροφορίες του Antinews αναφέρουν ότι η πατριωτική πτέρυγα της ΝΔ μπορεί να έβαλε πλάτη στην ελληνοαιγυπτιακή συμφωνία επειδή υποτίθεται ότι ακυρώνει το τουρκολιβυκό μνημόνιο, όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι διατεθειμένη να βάλει πλάτη σε συνυποσχετικό με την Τουρκία -δηλαδή στην προσφυγή στην… σολομώντεια Χάγη- που ετοιμάζεται να υπογράψει ο Μητσοτάκης μέχρι τον Νοέμβριο, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές.

»Καλό είναι να μας πληροφορήσει το Μαξίμου αν η συμφωνία με την Τουρκία που ανέφερε ο πρωθυπουργός αποτελεί το συνυποσχετικό που μας αποκάλυψαν οι παραπάνω πηγές.

»Αν όντως επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, όπως αντιλαμβάνεστε η κυβέρνηση οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε πτώση και η ΝΔ σε διάσπαση.

»Μήπως όμως είναι αυτός ο σχεδιασμός του Μητσοτάκη;

»Ήτοι, να προκαλέσει την πτώση του για να καθαρίσει το κόμμα από τα καραμανλικά και σαμαρικά βαρίδια και κατόπιν να συμμετάσχει σε μια συγκυβέρνηση με τις υπόλοιπες πρόθυμες εθνομηδενιστικές δυνάμεις, διατηρώντας έτσι το μερίδιο εξουσίας που πιστεύει ότι του αντιστοιχεί;

»Κι αφού αυτή η προδοτική συγκυβέρνηση ολοκληρώσει το μειοδοτικό έργο της, να επιχειρήσει να εδραιώσει το συγκεκριμένο μερτικό εξουσίας μέσω της κάλπης;

»Ποιος ξέρει…

»Το μόνο σίγουρο είναι ότι η άλλοτε μητσοτακική κυριαρχία αποτελεί πλέον παρελθόν. Κάτι που επιβεβαιώνεται κι από τις νέες -εκτός τόπου και χρόνου- πανικόβλητες βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις.

»Η αντίστροφη μέτρηση έχει ήδη αρχίσει… Προσδεθείτε, οι αναταράξεις αναμένονται ισχυρότατες…».

ΠΗΓΗ: antinews.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Νίκος Δένδιας για Γενοκτονία Αρμενίων: «Τιμάμε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Γενοκτονίας»

RND: Τουρκική «απόβαση» στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...