ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«H Τουρκία έχει βρει κλειστές πόρτες στην Ευρώπη», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ανέφερε ότι αυτό το διαπίστωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών όταν ήρθε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, μετά την ενημέρωση του κ. Βαρβιτσιώτη, με το κλίμα να είναι «πρωτοφανώς αρνητικό για την Τουρκία».
«Κανένας δε δέχθηκε τα επιχειρήματά της. Δηλαδή ότι τα νησιά δεν έχουν ΑΟΖ, ότι η Τουρκία σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, ενώ δεν έχει υπογράψει το Δίκαιο της Θάλασσας, αλλά και το να πάμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων χωρίς προϋποθέσεις», επεσήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών.
«Όλος ο διεθνής παράγοντας λέει ένα πράγμα στην Άγκυρα: Πρέπει να σταματήσεις να προκαλείς και μετά να καθίσεις για διάλογο», τόνισε.
Πρόσθεσε, ακόμη, πως η Ελλάδα έχει στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς την Τουρκία ότι διάλογος δεν μπορεί να γίνει υπό την απειλή των όπλων.
Τέλος, χαρακτήρισε σημαντικές τις δηλώσεις του Αμερικανού ΥΠΕΞ, Μάικ Πομπέο από την Κύπρο, ότι πρέπει να σταματήσει η προκλητικότητα της Τουρκίας και μετά να υπάρξει διάλογος.























































