ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Θέλουμε να αποφύγουμε το lockdown, ενώ το κλείσιμο των σχολείων είναι το προτελευταίο μέτρο. Το βασικό σημείο είναι ότι η Αττική είναι το επίκεντρο της πανδημίας.
»Ο ΕΟΔΥ θα συνεχίσει τις καθημερινές παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας.
»Ανησυχητικά ενεργό το δεύτερο κύμα της πανδημίας στη χώρας μας», τόνισε ο Γκίκας Μαγιορκίνης κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για τον κοροωνοϊό.
Καμία χαλάρωση δεν θα πρέπει να μας προκαλεί το γεγονός ότι κάποιες μέρες εμφανίζεται χαμηλότερος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού ή διασωληνώσεων, καθώς ο ιός εξακολουθεί να είναι το ίδιο επικίνδυνος όπως και στο πρώτο κύμα, ανέφερε ακόμα ο επίκουρος Καθηγητής της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και μέλος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.
Ο υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης υποστήριξε πως 459 ασθενείς νοσηλεύονται σε απλές κλίνες νοσοκομείων και 176 σε ειδικές κλίνες για κορωνοϊό, όπως μονάδες COVID, ΜΕΘ και θάλαμοι αρνητικής πίεσης.
























































