ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Θεσσαλία, Κωνσταντίνος Αγοραστός, Κωνσταντίνος Φλώρος,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο υποδέχθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός.
Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ σε δηλώσεις του μετά το πέρας της συνάντησης υπογράμμισε ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως οι Έλληνες οφείλουν να είναι και να νιώθουν ήσυχοι, αισθανόμενοι ασφάλεια, καθώς οι Ένοπλες Δυνάμεις μας είναι πάντα έτοιμες να παρέχουν αυτήν την ασφάλεια στο ελληνικό λαό.
«Υπάρχει αποφασιστικότητα και ψυχραιμία» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Τόσο ο κ. Φλώρος όσο και ο κ. Αγοραστός επισήμαναν την πολύ καλή συνεργασία που έχουν μεταξύ τους, όπως έγινε και στην πρόσφατη θεομηνία που έπληξε την Θεσσαλία.
























































