ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Με αυστηρό τρόπο σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ την παρουσίαση από τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, του σχεδίου της κυβέρνησης για τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.
To κόμμα της μείζονος αντιπολίτευσης τόνισε ότι «την ημέρα που έχουμε 3.209 κρούσματα, 480 διασωληνωμένους και 60 νεκρούς, όταν γιατροί και νοσηλευτές βγάζουν κραυγή αγωνίας ότι εργάζονται σε συνθήκες πολέμου χωρίς προσωπικό, η κυβέρνηση αντί να δώσει ανάσα στο ΕΣΥ συνεχίζει το εμπόριο ελπίδας με ένα εμβόλιο, που ακόμα δεν βρίσκεται καν διαθέσιμο.
»Είναι ευχή όλων να έρθει το συντομότερο δυνατόν, αλλά είναι αδιανόητο η κυβέρνηση να επιμένει να μην κάνει τίποτα για την ενίσχυση του ΕΣΥ, αλλά να επιμένει να στήνει επικοινωνιακά σόου, παίζοντας με την αγωνία των πολιτών».
























































