ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Ο επικεφαλής της CENTCOM ενημέρωσε τον Τραμπ για τις στρατιωτικές επιλογές έναντι του Ιράν
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ δεν δεσμεύεται για μη συμμετοχή σε περιφερειακό πόλεμο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ως ημέρα αισιοδοξίας χαρακτήρισε τη Δευτέρα 18/1, καθώς επαναλειτούργησαν τα εμπορικά καταστήματα, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.
Σε συνέντευξή του στο Μega, ο κ. Παπαθανάσης σημείωσε πως όλοι οι επαγγελματίες και οι καταναλωτές τήρησαν τα μέτρα, φορώντας μάσκα και κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις, ενώ ανέφερε πως «από τη στιγμή που δουλεύει η αγορά, εκτιμώ ότι θα δουλέψει καλά και θα μπορέσουμε να καλύψουμε 2,5 με 3 δισ. ευρώ, δηλαδή ένα μεγάλο μέρος του τζίρου που αναμένεται στην εκπτωτική περίοδο».
«Δεν θέλουμε λουκέτα, ούτε ανεργία και συνεχίζουμε να στηρίζουμε τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους» είπε ο κ. Παπαθανάσης, συμπληρώνοντας πως μετά την ολοκλήρωση των μέτρων θα φανεί ποιες κατηγορίες χρειάζονται μεγαλύτερη ενίσχυση.
























































