ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βουλή των Ελλήνων, Θανάσης Παφίλης, ΚΚΕ | Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Νέα Δημοκρατία,


















































Έντρομος ο 86χρονος Ανδρέας Δρυμιώτης για τον «κίνδυνο» να πάει φυλακή ο Μητσοτάκης με 25%
Οι μάσκες έπεσαν! Κασσελάκης και Τάιλερ «φλερτάρουν» τον Άδωνι - Ο Άδωνις είπε «ναι»
Η Άννα της ΕΛ.Α.Σ. διέλυσε τα κυβερνητικά παραμύθια με το PosoKanei κι απάντησε στην «τρομοκρατία» του «εκσυγχρονιστή» Στουρνάρα (βίντεο)
Δράμα: Ο αστυνομικός που σκότωσε την αστυνομικίνα τον τελευταίο καιρό «γυάλιζε το μάτι του» - Έπαιρνε αναβολικά
Λάρισα: Ένας γυμνός στον δρόμο παρενοχλούσε περαστικούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στην ανακοίνωση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας σχετικά με την εμπρηστική επίθεση που δέχτηκε στο σπίτι του, επέστρεψε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Βουλή.
Όπως ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το ΚΚΕ «όχι μόνο δεν καταδίκασε χωρίς αστερίσκου, αλλά την επαύριο συνέχισε τη στοχοποίησή μου, με αήθεις χαρακτηρισμούς που ξέρουμε ότι οπλίζουν χέρια πλέον».
Ο Θανάσης Παφίλης παίρνοντας τον λόγο για να απαντήσει ξεκαθάρισε την πάγια θέση του ΚΚΕ ενάντια σε τέτοιες τρομοκρατικές επιθέσεις, η οποία εκφράσθηκε και στην περίπτωση της επίθεσης σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.
























































