ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Νίκος Δένδιας από το «The India-EU Forum»: «Το θέμα της Γροιλανδίας έχει ξεπεραστεί» - Η σχέση της Ελλάδας με την
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το σενάριο κυκλοφορεί πολύ καιρό και ο Φώτης Κουβέλης αρνιόταν να τοποθετηθεί ξεκάθαρα.
Τώρα το πήρε απόφαση και δηλώνει ότι δεν θέλει το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, όσο συνεχίζει η κυβέρνηση την ίδια ασκούμενη πολιτική.
«Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι διακοσμητικό πρόσωπο. Η προεδρική εκλογή συναρτάται με τις ασκούμενες πολιτικές, υπό την έννοια του ότι δεν μπορεί να αναμένουν πολιτικές συνεννοήσεις, συναινέσεις και συμπτώσεις, αν αυτές οι πολιτικές εξακολουθούν να διευρύνουν τα κοινωνικά ρήγματα» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης σε συνέντευξή του στο Βήμα της Κυριακής.
Τέλος, στην ίδια συνέντευξη ο κ. Κουβέλης προαναγγέλλει ότι θα θέσει ξανά υποψηφιότητα για την προεδρία της ΔΗΜΑΡ, αναφέροντας ότι θα διατηρήσει την πολιτική αυτοτέλειά της.
























































