Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσελίκ: Θα μετατρέψουμε σε εφιάλτες τα όνειρα των Ελλήνων

Τσελίκ: Θα μετατρέψουμε σε εφιάλτες τα όνειρα των Ελλήνων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε παραλήρημα ακραίας προκλητικότητας επιδόθηκε για ακόμη μια φορά ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ταγίπ Ερντογάν (ΑKP), Ομέρ Τσελίκ, καθώς όχι μόνο καταδίκασε την πρωτοβουλία Ελλάδας-Κύπρου για το «Φόρουμ Φιλίας», κάνοντας λόγο για «μαξιμαλιστικά σχέδια», αλλά και κατηγόρησε τη χώρα μας ότι… βυθίζει βάρκες με μετανάστες.

Τόνισε, μάλιστα, ύστερα από την προσπάθεια βελτίωσης των ελληνοτουρκικών σχέσεων, μέσω των διερευνητικών επαφών του Ιανουαρίου, ότι η Άγκυρα θα μετατρέψει «σε εφιάλτες τα όνειρα των Ελλήνων».

«Εκφράσαμε την σωστή αξιολόγησή μας για την έναρξη των συμβουλευτικών συνομιλιών σχετικά με την κατάσταση στην Ανατολική Μεσογειο.

»Έγινε μια συνάντηση με την επωνυμία “Φόρουμ Φιλίας”.

»Το ερώτημα είναι: γιατί η Τουρκική Δημοκρατία, μια χώρα της Μεσογείου στο επίκεντρο αυτών των προβλημάτων, δεν προσκλήθηκε σε αυτή τη συνάντηση;

»Γιατί δεν υπήρχε εκεί η «ΤΔΒΚ» (σ.σ. το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου) όπου ήταν παρούσα η Ελληνοκυπριακή πλευρά;» είπε χαρακτηριστικά, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

Ο άνθρωπος είναι παλαβός. Διαμαρτύρεται γιατί δεν προσκλήθηκε το ψευδοκράτος ενώ συμμετείχε η νόμιμη και διεθνώς αναγνωρισμένη, μέλος του ΟΗΕ και της ΕΕ, Κυπριακή Δημοκρατία.

Γιατί δεν φωνάξαμε και τη μαγική χώρα του Χάρι Πότερ; Γιατί;

Ο Τσελίκ πρόσθεσε πως καμία συνάντηση «από την οποία αποκλείεται η “ΤΔΒΚ”», δεν θα είναι ένα φόρουμ φιλίας.

Ζει στον δικό του κόσμο, όπως οι περισσότεροι Τούρκοι της ερντογανικής αυλής. Σε παράλληλη πραγματικότητα.

«Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών είναι δηλώσεις που δεν συνάδουν με μια φιλία.

»Εάν το ντουέτο Ελλάδας- Ελληνοκυπρίων, τρέφει όνειρα να υλοποιήσει μαξιμαλιστικά σχέδια παίρνοντας με το μέρος του τα κράτη που έχουν προβλήματα με την Τουρκία, θα μετατρέψουμε αυτά τα όνειρα σε εφιάλτες», συμπλήρωσε.

Φοβάται. Τρέμει η ψυχούλα του. Είναι τόσο μπουνταλάδες που εκεί που το παίζουν «μάγκες» ξαφνικά ομολογούν «δίχως ξύλο» τους φόβους τους.

«Ούτε να ονειρεύονται κάτι τέτοιο, αυτό όνειρο δεν μπορεί να προχωρήσει ούτε ένα βήμα, εάν γίνει ένα βήμα είναι αναπόφευκτό ότι αυτό θα μετατραπεί σε εφιάλτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τσελίκ.

Παράλληλα, κατηγόρησε και πάλι την Ελλάδα και τη Frontex.

«Οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής και της ΦΡΟΝΤΕΞ να βυθίζει βάρκες με μετανάστες και στέλνοντας τους πίσω στην Τουρκία, είναι απόπειρες θανάτωσης ανθρώπων. Αυτές οι απάνθρωπες πράξεις αυξάνονται», υπογράμμισε.

Έχει να μας πει τίποτα για τους Κούρδους πρόσφυγες από τη βόρεια Συρία που τους σκοτώνουν εν ψυχρώ οι Τούρκοι στρατιώτες στα σύνορα Συρίας – Τουρκίας;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...