ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημήτρης Κουφοντίνας, Κώστας Τσιάρας, Τρομοκρατία, Τρομοκρατική Οργάνωση 17 Νοέμβρη, Υπουργείο Δικαιοσύνης,


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την παρέμβαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα ζητά η συνήγορος του Δημ. Κουφοντίνα, Ιωάννα Κούρτοβικ προκειμένου να βρεθεί μία λύση για τον 11 φορές καταδικασμένο για δολοφονίες της 17 Νοέμβρη που πραγματοποιεί πολυήμερη απεργία πείνας και δίψας.
Η κ. Κούρτοβικ επικαλείται το άρθρο 9 του σωφρονιστικού κώδικα, σύμφωνα με το ν. 2776/1999 που προβλέπει ότι «ο Υπουργός Δικαιοσύνης μπορεί να παραγγέλλει ή να απαγορεύει τη μεταγωγή κρατουμένου για λόγους που συνδέονται με την ασφάλεια της χώρας ή τη δημόσια τάξη.
Σε περίπτωση κατεπείγοντος ή όταν απειλείται διασάλευση της τάξης και ασφάλειας του καταστήματος, η μεταγωγή ή η μη μεταγωγή διατάσσεται από το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, το ζήτημα όμως εισάγεται το ταχύτερο δυνατόν στην Κεντρική Επιτροπή Μεταγωγών που αποφασίζει σχετικά».
Σύμφωνα με πληροφορίες ωστόσο από το Υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τη μεταφορά της αρμοδιότητας των φυλακών στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μόνος αρμόδιος είναι πια ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης.
























































