ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανοίξει το λιανεμπόριο στις 29 Μαρτίου με τα δεδομένα που καταγράφονται μέχρι στιγμής στο μέτωπο της πανδημίας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, τονίζοντας ότι πρωτεύοντα ρόλο διαδραματίζει η δημόσια Υγεία.
Ο κ. Πέτσας, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, επεσήμανε ακόμη πως εφόσον καταστεί αναγκαίο, η κυβέρνηση θα προχωρήσει και με επιπλέον επιτάξεις κλινικών, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτή είναι μια διαδικασία που έχει κόστος.
Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι υπάρχει ενδεχόμενο το Πάσχα τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα, ενώ δεν απέκλεισε δεν την πιθανότητα να επιταρε4πέι και η μετακίνηση από νομό σε νομό.
Ευχήθηκε τέλος, αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή, να είναι το τελευταίο lockdown.
Υπενθυμίζεται ότι χθές τα επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν ήταν 1.707, οι νέοι θάνατοι ασθενών ήταν 69, ενώ ο αριθμός των διασωληνωμένων ήταν 681.
























































