ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός,


















































Ξένες πολιτοφυλακές σε σημεία ελέγχου στην Τεχεράνη
Jerusalem Post: Πώς η ίδρυση του Ισραήλ αντικατοπτρίζει την Ελληνική Ανεξαρτησία - και γιατί αυτό αγνοείται
Το Ιράν διαθέτει αρκετό πλουτώνιο για την κατασκευή άνω των 200 πυρηνικών βομβών
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση
Βόρεια Κορέα: Αυτόματη εξαπόλυση πυρηνικής επίθεσης σε περίπτωση δολοφονίας του Κιμ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε τρεις τάσεις έχουν χωριστεί οι ειδικοί της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων με τη συνεδρίαση της Τετάρτης να αναμένεται θυελλώδης.
Αναλυτικά, οι τρεις «φυλές» στις οποίες έχουν χωριστεί οι ειδικοί της επιτροπής, όπως αναφέρει το Mega:
Η ήπια τάση υποστηρίζει ότι το σκληρό lockdown πλέον δεν μπορεί να συνεχιστεί γιατί ο κόσμος έχει κουραστεί και τα μέτρα δεν αποδίδουν.
Υποστηρίζουν ότι η μετάδοση του ιού γίνεται μέσα στα σπίτια και πρέπει οι συναντήσεις να μεταφερθούν σε εξωτερικούς χώρους που θα γίνεται με περισσότερο έλεγχο.
Το άνοιγμα στο λιανεμπόριο θεωρούν ότι πρέπει να γίνει στις 5 Απριλίου κατά το πρότυπο των σούπερμαρκετ και με self test.
Η συντηρητική τάση υποστηρίζει ότι πρέπει να γίνει σταδιακό άνοιγμα του λιανεμπορίου.
Οι ίδιοι θεωρούν ότι δεν πρέπει να ανοίξουν τα σχολεία μαζί με το λιανεμπόριο, ενώ για την εστίαση θεωρούν ότι πρέπει να ανοίξει μετά το Πάσχα, αλλιώς κινδυνεύει το καλοκαίρι.
Οι πιο σκληροί λένε όχι στην χαλάρωση των μέτρων καθώς δεν μειώνονται αρκετά τα κρούσματα και οι διασωληνωμένοι.
Θεωρούν ότι πρέπει να καθυστερήσει οποιοδήποτε άνοιγμα της οικονομίας και σίγουρα μετά τις 15 Απριλίου, αλλιώς προειδοποιούν πως η Ελλάδα θα γίνει Μπέργκαμο.
























































