ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Διοικητής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης διεμήνυσε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ότι θα διαβιβάσει στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τις εκθέσεις των ελεγκτών δημόσιας διοίκησης για τους δήμους που δεν επιτρέπουν τον έλεγχο μετατροπής συμβάσεων.
Μιλώντας στο Mega, ο κ. Μητσοτάκης εξήγησε ότι οι έλεγχοι επικεντρώνονται σε δέκα δήμους που είχαν το μεγαλύτερο αριθμό μετατροπών συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.
«Σε πέντε δήμους δεν επετράπη η είσοδος στους ελεγκτές. Έχω τις εκθέσεις από το Σώμα Ελεγκτών και θα τις διαβιβάσω στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου», είπε ο υπουργός, τονίζοντας ότι «όλοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους».
Ο κ. Μητοστάκης στηλίτευσε για μία ακόμη φορά τη στάση της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου και υποστήριξε πως υπάρχει ένα «πολιτικό μέτωπο δημάρχων που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και λένε όχι στον έλεγχο».
«Η νομιμότητα δεν είναι α λα καρτ. Νομιμότητα είναι να εφαρμόζεις τους ψηφισμένους νόμους της Βουλής. Τι είδους νομιμότητα είναι αυτή όπου έρχεται μία Περιφερειάρχης και λέει ότι αρνείται να εφαρμόσει τον ψηφισμένο από τη Βουλή νόμο;», διερωτήθηκε, προσθέτοντας ότι «όταν εκλέγεσαι σε θέση ευθύνης πρέπει να αναλαμβάνεις και τις ευθύνες αυτού του αξιώματος».
























































