ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λιβύη: Ο Δένδιας επισκέπτεται τους αδελφούς και φίλους μας στην Κυρηναϊκή – Ποιους θα συναντήσει

Λιβύη: Ο Δένδιας επισκέπτεται τους αδελφούς και φίλους μας στην Κυρηναϊκή – Ποιους θα συναντήσει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα μεταβεί τη Δευτέρα 12 Απριλίου στη Βεγγάζη της Λιβύης, όπου αναμένεται να συναντηθεί διαδοχικά με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό Hussein Atiya Abdul Hafeez Al Qatrani, τον δήμαρχο της Βεγγάζης Saqr Bujwari και τον πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Aguila Saleh Issa.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, οι συνομιλίες αναμένεται να επικεντρωθούν στις διμερείς σχέσεις, καθώς και στις περιφερειακές εξελίξεις.

Επίσης, θα εξεταστούν ζητήματα που αφορούν την προσεχή έναρξη λειτουργίας του Γενικού Προξενείου Βεγγάζης.

Μετά το πέρας της συνάντησης με τον Αναπληρωτή Πρωθυπουργό (12.00 ώρα Ελλάδας) και ύστερα από τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων (15.30 ώρα Ελλάδας) αναμένεται να γίνουν κοινές δηλώσεις.

Να σημειωθεί ότι το Σάββατο ο Νίκος Δένδιας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αιγύπτιο ομόλογό του, Σάμεχ Σούκρι, με τον οποίο συζήτησαν την εμβάθυνση των διμερών σχέσεων και τις πρόσφατες περιφερειακές εξελίξεις.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ν. Δένδιας: Αλλάζουν όλα στον τομέα της Άμυνας, για μια πατρίδα ισχυρή και ασφαλή, για μια χώρα ανθεκτική

Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας

Ο Νίκος Δένδιας για τους μαχητές του κυβερνοχώρου και την αιχμή τους την Μονάδα «1864»: «Ικανός και απαραίτητος όρος για την εθνική μας επιβίωση»

Νίκος Δένδιας: «Το ελληνικό περιβάλλον είναι κύρια πλουτοπαραγωγική πηγή για το ελληνικό έθνος»

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...