ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εμβολιάστηκε πριν 2,5 μήνες και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ εμβολιάστηκε πριν 2,5 μήνες και βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

O βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Φραγγίδης αν και είχε εμβολιαστεί πριν από 2,5 μήνες, παρουσίασε συμπτώματα κορονοϊού.

Με ανάρτηση στο Facebook ο ίδιος μοιράστηκε με τους ακόλουθους και τους «φίλους» του την εν λόγω πληροφορία.

Την ίδια στιγμή στο ΚΊΝΑΛ αλλά και στη Βουλή θα ενεργοποιηθούν τα πρωτόκολλα ιχνηλάτισης, για όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Τα πρώτα συμπτώματα εμφανίστηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα, όπου είχε μεταβεί από την Κυριακή για να παραστεί στη Βουλή.

Στο ξενοδοχείο, όπου διέμενε, διαπίστωσε πως είχε ανεβάσει λίγο πυρετό.

Το μεσημέρι της Τετάρτης δεν είχε εμφανίσει πυρετό, αλλά το βράδυ ανέβασε και πάλι 38, αφού είχε ήδη επιστρέψει στο Κιλκίς.

Τα δύο self tests από το φαρμακείο έδειξαν πως ο βουλευτής ήταν θετικός και αμέσως επικοινώνησε με τον ΕΟΔΥ και επισκέφθηκε το 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Ο μοριακός έλεγχος επιβεβαίωσε το θετικό αποτέλεσμα και αμέσως, ενημερώθηκε ο ΕΟΔΥ, η Βουλή και όλες οι επαφές που είχε ο βουλευτής το τελευταίο διάστημα.

Η ανάρτηση του βουλευτή

«Φίλες και φίλοι,

»Μετά από κάποια ήπια συμπτώματα που είχα, έκανα σήμερα μοριακό τεστ για τον κορονοϊό και βγήκε θετικό.

»Έχω κάνει το εμβόλιο εδώ και 2,5 μήνες και οι πιθανότητες να μεταδώσω τον ιό δεν είναι μεγάλες (σύμφωνα μάλιστα με τους Ισραηλινούς ειδικούς, ένας εμβολιασμένος ενδέχεται να νοσήσει ελαφρά αλλά όχι να μεταδώσει τον κορωνοϊό).

»Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου απέναντι στην κοινότητα, εκτός από την απαραίτητη ενημέρωση που ήδη έχω κάνει στον ΕΟΔΥ, να το γνωστοποιήσω και μέσω του Facebook.

»Φυσικά, θα ακολουθήσω τον απαραίτητο χρόνο καραντίνας.

»Ο ιός είναι πολύ πονηρός και ανθεκτικός και πρέπει να προσέχουμε πολύ.

»Εύχομαι σε όλους Καλό Πάσχα, με υγεία και υπομονή. Όλα θα πάνε καλύτερα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΠΑΣΟΚ: Έκθεση-κόλαφος του ΟΟΣΑ διαλύει το success story της κυβέρνησης

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο – Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του

ΕΛ.Α.Σ για ΝΔ-ΠΑΣΟΚ: «Δεν μπορείς να υπηρετείς τους πολίτες όταν χρωστάς στις τράπεζες»

ΕΛ.Α.Σ.: ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ανήκουν στις τράπεζες – Στο 1,16 δισ. € το «φέσι» από τα «δανεικά και αγύριστα» της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...