Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Η κριτική για την ασυλία δεν αφορά επιστήμονες αλλά κρατικούς αξιωματούχους

ΣΥΡΙΖΑ: Η κριτική για την ασυλία δεν αφορά επιστήμονες αλλά κρατικούς αξιωματούχους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην τροπολογία «που θεσπίζει το ακαταδίωκτο των κυβερνητικών αξιωματούχων», επιμένει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, απαντώντας στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου, Αριστοτελίας Πελώνη.

«Δυστυχώς ο κ. Μητσοτάκης την ώρα που κουνάει το δάχτυλο για ατομική ευθύνη σε όλη την Ελλάδα, φροντίζει για την αμνήστευση των συνεργατών του με προκλητικό τρόπο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η τροπολογία ασυλίας και η κριτική του ΣΥΡΙΖΑ δεν αφορά τους επιστήμονες, οι οποίοι ούτως ή άλλως απλά γνωμοδοτούν, αλλά τους κυβερνητικούς αξιωματούχους που στελεχώνουν τις επιτροπές και οι οποίοι αποφασίζουν για τη διαχείριση της πανδημίας», διευκρινίζει ακόμη η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Τα αποτελέσματα των επιλογών του κ. Μητσοτάκη και των συνεργατών του τα ζει στο πετσί του όλος ο κόσμος εδώ και έξι μήνες.

»Αν κι αυτό φαίνεται να μην τον απασχολεί καθόλου αν κρίνουμε από τις «από καθέδρας» ανακοινώσεις που δίνει στην κα Πελώνη να βγάζει», καταλήγει η Κουμουνδούρου.

Τι είπε η Πελώνη

«Το ύφος της δήλωσης του κ. Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει την ανάγκη προστασίας του επιστημονικού προσωπικού που από την πρώτη στιγμή το κόμμα του έβαλε στο στόχαστρο, επιχειρώντας την αποδόμηση και την στοχοποίηση προσωπικοτήτων εγνωσμένου κύρους».

Αυτό επισημαίνει σε δήλωσή της η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, σχολιάζοντας την ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Και προσθέτει: «Αν, έστω μια φορά, ο κ. Τσίπρας απηύθυνε στους πολίτες έκκληση να εμβολιαστούν και να τηρούν τα μέτρα προστασίας αντί να επιλέγει την κορωνοκαπηλεία και το πριόνισμα της Επιστήμης και της επιστημονικής άποψης, ίσως να έπειθε ότι στόχος του είναι η συμβολή στην εθνική προσπάθεια.

»Αλλά ο κ. Τσίπρας τρέφεται από την πανδημία.

»Και όσο αντιλαμβάνεται ότι κάθε μέρα που περνά, φτάνουμε πιο κοντά στο τέλος της πρωτοφανούς κρίσης, τόσο πατάει γκάζι αντί για φρένο στον πολιτικό του κατήφορο» καταλήγει στη δήλωσή της η κ. Πελώνη.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...