ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ), Κωνσταντίνος Φλώρος, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Η ΕΛ.Α.Σ. συσπειρώνει τη δημοκρατική παράταξη κι απέχει από τη ΝΔ μόνο 6,9 - Εκτός Βουλής Ζωή, Γιάνης και ΣΥΡΙΖΑ
Ο Βασίλης Κοκοτσάκης έφυγε από το κόμμα της Μαρίας Καρυστιανού με θλίψη κι απογοήτευση: «Δεν εκφράζει την πλειοψηφία όλων όσων
Ισραηλινός ειδικός στο πολιτικό Ισλάμ, Όφερ Μπίνστοκ: «Οι ΗΠΑ τελείωσαν»
Με δακρύβρεχτες θεωρίες συνωμοσίας απαντά η Καρυστιάνου στις αποχωρήσεις στελεχών από το κόμμα της
Υεμένη: Πολεμικό «θησαυροφυλάκιο» $900 εκατ. σε κρυπτονομίσματα έχτισαν οι Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το νου σας, μπορεί να διανύουμε τις άγιες ημέρες του Πάσχα, ωστόσο δεν θα πρέπει να υπάρξει καμία χαλάρωση στις Ένοπλες Δυνάμεις. Να έχουμε τα μάτια στραμμένα στην αντίπερα όχθη του Αιγαίου», δήλωσε -σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες όπως δημοσιεύει το newsbeast – ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, στους αρχηγούς των τριών Όπλων, σε σύσκεψη που είχε μαζί τους στο Πεντάγωνο, προκειμένου να αξιολογηθεί η κατάσταση του στρατεύματος.
Αυτό που φοβάται ο αρχηγός είναι μήπως η Τουρκία προβεί αυτές τις ημέρες σε καμία σπασμωδική κίνηση, θέλοντας να αντιδράσει αφενός στην πρόσφατη λεκτική πίεση που άσκησε με επιχειρήματα ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, στον ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, και αφετέρου στην απόφαση του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, να αναγνωρίσει ανοικτά τη γενοκτονία των Αρμενίων.
Κατά το παρελθόν, ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έχει αποδείξει πως όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όπως συμβαίνει αυτόν τον καιρό, και μάλιστα με την οικονομία παράλληλα να βυθίζεται καθημερινά όλο και περισσότερο, χρησιμοποιεί την τακτική της δημιουργίας των προκλήσεων και των κινήσεων εντυπωσιασμού, προκειμένου να αποδείξει στο εσωτερικό ότι τόσο ο ίδιος όσο και η χώρα του παραμένουν ισχυρές.
Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να δοθούν κανονικά άδειες ενόψει του Πάσχα στο ελληνικό στράτευμα, ωστόσο όσοι θα μείνουν στις μονάδες θα βρίσκονται σε επαγρύπνηση, ενώ οι ένστολοι θα ειδοποιηθούν να βρίσκονται ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα μήπως και κληθεί να επιστρέψουν.
Άλλωστε, με την απαγόρευση των μετακινήσεων από νομό σε νομό λόγω των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, αρκετοί βαθμοφόροι ούτως ή άλλως δεν θα βρίσκονται και πολύ μακριά από τις υπηρεσίες τους.
























































