ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε ένα ακόμη παραλήρημα κατά του Ελληνισμού της Κύπρου προέβη ο Τούρκος πρόεδρος, Ταγίπ Ερντογάν.
Σε δηλώσεις που έκανε μετά την προσευχή της Παρασκευής ο Ερντογάν μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος στην Τουρκία αλλά και για μία ακόμα σειρά θεμάτων όπως το Κυπριακό.
Σχολιάζοντας τις συνομιλίες στην Γενεύη για το Κυπριακό οι οποίες δεν απέδωσαν καρπούς αφού οι Τουρκοκύπριοι και οι Κύπριοι εξέφρασαν για πρώτη φορά επίσημα το αίτημά τους για διχοτόμηση της Μεγαλονήσου και δημιουργία δύο κρατών, ο Ταγίπ Ερντογάν επιτέθηκε κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, όπως αναφέρει η haberturk λέγοντας πως δεν την εμπιστεύεται.
«Δεν εμπιστεύομαι τη “Νότια Κύπρο”», είπε και συνέχισε λέγοντας πως η ελληνοκυπριακή πλευρά δεν ήταν ειλικρινής γι’ αυτό και ο ίδιος πιστεύει πως δεν θα υπάρξουν αποτελέσματα στο Κυπριακό στο άμεσο μέλλον.
«Δεν είναι ειλικρινείς, δεν σεβάστηκαν ούτε το δημοψήφισμα. Είναι ψεύτες και όχι ειλικρινείς.
»Τα ίδια έκαναν και τώρα. Όταν είναι ειλικρινείς θα δουν τιμιότητα και από εμάς.
»Δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί συμφωνία χωρίς να είμαστε ειλικρινείς», είπε.
Η Τουρκία έχει αρκετές δόσεις εμβολίου κατά της COVID-19 την παρούσα περίοδο και δεν αντιμετωπίζει κάποιο ζήτημα με τις προμήθειές τους, δήλωσε επίσης σχολιάζοντας την πορεία της πανδημίας.
Ο ίδιος μίλησε δύο ημέρες μετά τον υπουργό Υγείας της Τουρκίας που είπε ότι τα εμβόλια θα γίνουν πιο σπάνια, για τους επόμενους δύο μήνες, αλλά η Τουρκία έχει υπογράψει μία συμφωνία για 50 εκατομμύρια δόσεις του ρωσικού εμβολίου Sputnik V, οι οποίες θα αρχίσουν να φτάνουν το Μάιο.























































