ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Έλληνες Μουσουλμάνοι, Κομοτηνή, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, Τουρκία,


















































Μάικλ Ρούμπιν: Είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ομοφυλόφιλος;
Ανάλυση Jerusalem Post: Το ανυπόστατο ψευδομνημόνιο Τουρκίας-Δυτ. Λιβύης απειλεί τη ναυσιπλοΐα του Ισραήλ στη Μεσόγειο
Την Κυριακή 27/09 ο Μπ. Νετανιάχου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Μοχάμεντ των Εμιράτων στο Αμπού Ντάμπι
Πρώην σωματοφύλακας του Χανίγιε με βρετανική υπηκοότητα σχεδίαζε τζιχαντιστική επίθεση στην Ευρώπη
Το σχέδιο της Τουρκίας για την Υεμένη: Η Άγκυρα πρότεινε στο Ριάντ αλλαγή στρατηγικής και διαπραγματεύσεις με τους Χούτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στο μειονοτικό γυμνάσιο-λύκειο της Κομοτηνής μετέβη την Κυριακή ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, μετά τις επαφές του στο Τουρκικό Προξενείο, συνομιλώντας με τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές. Τι έκαναν οι μαθητές Κυριακή στο σχολείο ας το απαντήσει η κ. Κεραμέως.
Μάλιστα ο Τούρκος υπουργός έθεσε θέμα αμοιβαίας παρουσίας Τούρκων καθηγητών στην Ελλάδα και Ελλήνων στην Τουρκία, ενώ συνέχισε να προκαλεί, λέγοντας ότι πρόκειται για «τουρκικά» σχολεία.
«Επισκεφθήκαμε το γυμνάσιο Τζελάλ Μπαγιάρ, ένα από τα δύο τουρκικά μειονοτικά γυμνάσια.
»Είναι σημαντικό για τα παιδιά μας να λαμβάνουν εκπαίδευση στη μητρική τους γλώσσα, στις καλύτερες συνθήκες, σε όλες τις ηλικίες.
»Θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε την επίλυση των προβλημάτων τους» έγραψε ο Μ. Τσαβούσογλου στον λογαριασμό του στο Twitter.
Να σημειωθεί ότι οι ελληνικές Αρχές δεν επέτρεψαν στους Έλληνες δημοσιογράφους να εισέλθουν στο μειονοτικό σχολείο, μόνο στους Τούρκους.

























































