ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τι είπε ο Κικίλιας για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας από εμβόλια Pfizer στο Ισραήλ

Τι είπε ο Κικίλιας για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας από εμβόλια Pfizer στο Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην επιδημιολογική κατάσταση της χώρας αναφέρθηκε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου της Τετάρτης.

Ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας δήλωσε:

«Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον κ. Τσιόδρα ο μέσος 1.782 κρούσματα, για δεύτερη εβδομάδα κάτω από τα 2000 κρούσματα.

»Η διάμεση ηλικία υποχώρησε στα 36 έτη, ενώ συνεχίζεται η αύξηση στις νεαρότερες ηλικίες.

»Τα ενεργά κρούσματα είναι 14.371. Όλες οι περιοχές παρουσιάζουν σταθεροποίηση έως μείωση. Αυτό δεν σημαίνει ότι τελειώσαμε με την πανδημία.

»Σήμερα έχουν γίνει έως τώρα 61.362 εμβολιασμοί και μέχρι το τέλος της ημέρας, με τα ραντεβού, θα ξεπεράσουμε τους 102.000 εμβολιασμούς.

»Από την αρχή έχουν έχουν γίνει 5.751.115 εμβολιασμοί.

»Οι 3.728.695 είναι με μία δόση, ποσοστό 35,51% και οι 2.137.768 πολίτες έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, ποσοστό 20,39%.

»Η επιχείρηση Γαλάζια Ελευθερία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

»Πριν την έναρξη της επιχείρησης, το ποσοστό των εμβολιασμένων πολιτών στα νησιά μας ήταν στο 22% και πλέον έχουν φτάσει στο 40%, πάνω από το ποσοστό της χώρας.

»Θα ήθελα να αναφέρω επίσης ότι η πληρότητα των ραντεβού σε Λευκάδα, Θάσο, Πάρο, Μύκονο και Σαλαμίνα αγγίζει το 100%.

»Την άλλη εβδομάδα θα γίνουν οι ανακοινώσεις για όλα τα εμβόλια για τις ηλικιακές ομάδες 25-29 και 18-24».

Σε ερώτηση για τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας από εμβόλια Pfizer στο Ισραήλ, ο υπουργός Υγείας είπε:

«Δεν επηρεάζεται το εμβολιαστικό μας πρόγραμμα. Έχουμε δει τις μελέτες, όπως και πολλές άλλες διεθνείς εκθέσεις.

»Το Ισραήλ έδωσε έγκριση για εμβολιασμούς σε παιδιά 12-15, ενώ εμβολιάζονται από τα 16 και πάνω με αυτό το εμβόλιο.

»Μέχρι σήμερα, η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα μπόρεσε να παράξει εγκεκριμένα και πιστοποιημένα εμβόλια και κυρίως ελεγμένα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι τουρκικές φυλλάδες «πανηγυρίζουν» για τη σχεδιαζόμενη αρπαγή ελληνικών θαλασσών από την πειρατική Τουρκία

Bloomberg: Η κυβέρνηση Ερντογάν ετοιμάζεται για διεκδίκηση θαλάσσιας δικαιοδοσίας σε περιοχές του Αιγαίου και της Μεσογείου

Allwyn Care: Νέες δράσεις με έμφαση στην πρόληψη και την εθελοντική προσφορά

Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ

Ναυτικές συμπλοκές στο νότιο Ιράν – Οι ΗΠΑ πραγματοποίησαν πλήγματα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...