ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ έκανε το ακόλουθο σχόλιο για την άφιξη της Τρόικας τη Δευτέρα:
Η νέα επίσκεψη της τρόικας έρχεται να ισοπεδώσει τις όποιες προσδοκίες προσπαθεί να καλλιεργήσει η κυβέρνηση περί δήθεν εξόδου από τα μνημόνια.
Οι φοροελαφρύνσεις που υπόσχεται ο κ. Σαμαράς, όχι μόνο δεν είναι αρκετές, όχι μόνο δεν ανατρέπουν το υφιστάμενο μνημονιακό πλαίσιο, αλλά το διαιωνίζουν. Υπό το βάρος της κοινωνικής κατακραυγής προσπαθούν να παρουσιάσουν ως επιτυχία την παράταση της “έκτακτης” εισφοράς αλληλεγγύης και τη μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, σχεδιάζοντας, όμως, παράλληλα την πλήρη απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων και τις νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα.
Αυτό που γίνεται παραπάνω από ξεκάθαρο είναι ότι η κυβέρνηση παραμένει εγκλωβισμένη στην υλοποίηση του μνημονίου με κάθε κόστος και δεν μπορεί να πείσει κανέναν ότι μπορεί να παρεκκλίνει ουσιαστικά από αυτό.
























































