ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Fuel Pass για καύσιμα: Τα κριτήρια, η διαδικασία και τα ποσά - Πώς δίνεται η ψηφιακή κάρτα
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Στον ναύσταθμο της Κρήτης επέστρεψε το USS Gerald Ford
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την προσφιλή μέθοδο του εντυπωσιασμού χρησιμοποίησε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, προκειμένου να πει ότι δεν χρειάζεται να γίνουν εκλογές τώρα, σύμφωνα με την αντίληψή του.
“Καλύτερα να κάνουμε χαρακίρι τώρα, παρά να κάνουμε εκλογές, το λέω ξεκάθαρα» δήλωσε χαρακτηριστικά στον ΑΝΤ1 ο Γεράσιμος Γιακουμάτος.
Όμως ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, διέψευσε για άλλη μία φορά τον Γκίκα Χαρδούβελη και την Σοφία Βούλτεψη, που έχουν δηλώσει από την συνάντηση που είχε γίνει με την τρόικα στο Παρίσι ότι δεν υπάρχουν κόκκινες γραμμές.
Ο υφυπουργός Ανάπτυξης επιμένει και σήμερα ότι η κυβέρνηση έχει θέσει «κόκκινες γραμμές» στη διαπραγμάτευση με την τρόικα, όπως η μείωση των φορολογικών συντελεστών, η αύξηση των δόσεων για τα χρέη στα ταμεία, ο ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και οι ομαδικές απολύσεις.
























































