ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντώνης Σαμαράς, Απόστολος Τζιτζικώστας, Νέα Δημοκρατία, Νικήτας Κακλαμάνης, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
Η Αίγυπτος ανέκτησε αρχαίο τεχνούργημα της εποχής του Τούθμωση Γ' από την Ολλανδία μέσω διεθνούς συνεργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Οι εκλογές χάνονται και τώρα ο σώζων εαυτόν σωθήτω, είναι απαράδεκτη η εικόνα της κυβέρνησης» τόνισε σήμερα ο Νικήτας Κακλαμάνης κάνοντας ταυτόχρονα ολομέτωπη επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως δεν είναι «πολιτικό κόμμα» αλλά επάγγελμα.
Όσον αφορά την δήλωση βόμβα του Απόστολου Τζιτζικώστα για αλλαγή πρωθυπουργού προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές ο Νιήτας Κακλαμάνης δήλωσε στα Παραπολιτικά ότι «Η πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα είναι μια πρόταση που μπορεί να συζητηθεί, ωστόσο το πρόβλημα είναι τόσο στο να φύγει ο Σαμαράς. Το μέγα πρόβλημα είναι η ακυβερνησία, δεν πιστεύω στην τρομοκρατία για το εάν γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταστραφεί η Ελλάδα. Πρέπει να γνωρίζουμε τί κυβέρνηση θα σχηματίσει, να μας απαντήσει με ποιους θα κάνει κυβέρνηση. Αυτό είναι το θέμα».
Απαντώντας στα σενάρια επιστροφής του στην Νέα Δημοκρατία υπογράμμισε ότι «δεν απομακρύνθηκα εγώ από το κόμμα, με έδιωξαν. Με έχει διαγράψει με έναν μοναδικό στα κοινοβουλευτικά χρονικά τρόπο ο Πρωθυπουργός, ωστόσο έχω μεγάλη αγωνία για την παράταξή μου και την Νέα Δημοκρατία. Κατόπιν τούτο, εγώ και κάποιοι άλλοι που μας έδιωξαν έχουμε τηλέφωνο και διεύθυνση. Μπορεί ο κ. Σαμαράς να μας καλέσει. Αυτά τα γενικά και αόριστα και δεν λένε τίποτα και δεν θα οδηγήσουν και πουθενά».
Για το εάν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές, στην Α’ Αθηνών ο κ. Κακλαμάνης σημείωσε: «Θα το αποφασίσω την τελευταία στιγμή, αν και όλα δείχνουν ότι θα είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας».
























































