ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» - Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καλά κρατεί η κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ της βουλευτού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή και του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου.
Όταν η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων έμαθε την απόφαση του προέδρου του κόμματος για παραπομπή της στην Επιτροπή Δεοντολογίας και πιθανότατα τη διαγραφή της, σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», η ίδια υποστηρίζει ότι έστειλε δυο οργισμένα SMS στον κ. Καμμένο, γεγονός που επίσημα oι ΑΝΕΛ διαψεύδουν.
Όπως γράφει η εφημερίδα, η κυρία Ραχήλ, απευθυνόμενη στον Πάνο Καμμένο του έγραψε:«Να μάθεις να αντιμετωπίζεις τους άλλους και να μην κλείνεις τα τηλέφωνα. Αφήνεις να μου επιτίθενται χυδαία, να με συκοφαντούν και το μόνο που έχεις να πεις είναι ότι είμαι ψωνισμένη. Αφού είμαι ψωνισμένη διάγραψέ με να πάω σπίτι μου. Σ’ ευχαριστώ».
Ο Πάνος Καμμένος έχει παραπέμψει τη βουλευτή, στην επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, με την κατηγορία της αντικομματικής συμπεριφοράς. Αιτία ήταν δημόσιες τοποθετήσεις της σε σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, επικριτικές για άλλα στελέχη και βουλευτές του κόμματος, οι οποίες κρίθηκαν προκλητικές.
























































