Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείει εκλογές τον επόμενο μήνα

Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείει εκλογές τον επόμενο μήνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Παναγιώτης Ρήγας, ΠΑΣΟΚ, Τρόικα,

Η πολιτική είναι μια τέχνη που έχει μεγάλη σημασία τις λες και σε ποια χρονική στιγμή το λες.

Έτσι μιλώντας στον Βήμα FM για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, Παναγιώτης Ρήγας δήλωσε ότι ο ο κίνδυνος είναι υπαρκότατος!

«Είναι υπαρκτότατος ο κίνδυνος, για διάφορους λόγους. Θα ήταν καταστροφικό για τη χώρα και αυτοκτονικό για την κυβέρνηση, αν η ίδια το προκαλέσει. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα προκληθεί τέτοιος κίνδυνος και δεν θα υπάρξει τέτοιο ατύχημα, διότι δεν εξυπηρετεί κανέναν. Αν ναυαγήσουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και υπάρξει αδιέξοδο, ο κίνδυνος είναι υπαρκτός. Εμείς, έχουμε προδιαγράψει τα βήματά μας από εδώ και πέρα. Αν αυτό φανεί ότι είναι αδιέξοδο, δεν βλέπω να υπάρχει άλλη λύση» υπογράμμισε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Όμως σε άλλη ερώτηση που του έγινε για τις εσωκομματικές εξελίξεις και τον χρόνο διεξαγωγής του συνεδρίου του ξέφυγε ο άλλος “υπαρκτότατος κίνδυνος” να γίνουν εκλογές τον επόμενο μήνα.

“Το συνέδριο της δημοκρατικής παράταξης προφανώς θα γίνει πριν τις εκλογές, αν οι εκλογές γίνουν το Μάρτιο, που είναι το απώτερο. Αν οι εκλογές προκύψουν αιφνιδιαστικά και γίνουν τον επόμενο μήνα, προφανώς θα γίνει μια διαδικασία συνεδριακή, η οποία, όμως, δεν μπορεί να έχουμε τη φιλοδοξία να την πραγματοποιήσουμε όπως θέλουμε ούτε το αποτέλεσμα θα είναι αυτό (που θέλουμε). Προφανώς και θα γίνει μία διαδικασία και αν οι εκλογές πάνε νωρίτερα, προς το Μάρτιο, βεβαίως πρέπει να προηγηθεί το συνέδριο” κατέληξε ο Παναγιώτης Ρήγας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Με το 60% της παλαιστινιακής κοινής γνώμης να στηρίζει τη Χαμάς ο Αμπάς προκηρύσσει εκλογές για το 2026

ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Όλα τα ονόματα

Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ

Ο σοσιαλιστής Αντόνιο Ζοζέ Σεγκούρο επικράτησε του ακροδεξιού αντιπάλου του στις προεδρικές εκλογές της Πορτογαλίας

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...