ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λέβι: Τούρκοι κομάντος στη νότια Συρία μόλις 40 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ
Τέλος εποχής για τον Μακρόν - Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα
Συρία: Διαδηλώσεις την Κυριακή 13/09 σε 37 διαφορετικές τοποθεσίες κατά του «μεταβατικού προέδρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ θέλουν να διώξουν τον Φώτη Κουβέλη από την ηγεσία του κόμματος.
Σε σύσκεψη που έκαναν το βράδυ της Παρασκευής οκτώ βουλευτές της ΔΗΜΑΡ αποφάσισαν ομόφωνα να ζητήσουν από τον Φώτη Κουβέλη να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ.
Μάλιστα, πρότειναν να είναι υποψήφιος ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόταση, με την προϋπόθεση ότι δεν θα είναι υποψήφιος και ο Φώτης Κουβέλης, με τον οποίο δεν επιθυμεί να έρθει σε σύγκρουση.
Οι βουλευτές ενημέρωσαν αργά το βράδυ της Παρασκευής τον κ. Κουβέλη για την απόφαση τους αυτή, με τον πρόεδρο του κόμματος , το Σάββατο το πρωί να τους διαμηνύει ότι θα είναι τελικά υποψήφιος.
Τις τελευταίες ώρες, πάντως, επανέρχονται τα σενάρια για υποψηφιότητα και άλλου στελέχους του κόμματος, μη κοινοβουλευτικού, κόντρα αυτή την φορά στην υποψηφιότητα Κουβέλη.
























































