ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον δήμαρχο Ιθάκης, Διονύση Στανίτσα, είχε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας.
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ενημερώθηκε για τις μεγάλες ζημιές από την κακοκαιρία «Μπάλλος», καθώς το νησί της Ιθάκης επλήγη περισσότερο από κάθε άλλο μέρος της χώρας.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας συνεχάρη τον κ. Στανίτσα, για τη διαχείριση της κακοκαιρίας και την άμεση αντίδραση με την απόφαση που πήρε τη στιγμή της κρίσης να σπάσει τα τοιχία στο λιμάνι που εμπόδιζαν τα νερά να φύγουν προς τη θάλασσα, σώζοντας έτσι τις ζωές των κατοίκων.
Εν τω μεταξύ, στις πληγείσες από την κακοκαιρία περιοχές στην Ιθάκη μεταβαίνει αύριο κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, στο οποίο μετέχουν ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Σπίρτζης και ο τομεάρχης Εσωτερικών, Κώστας Ζαχαριάδης.
























































