ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Εμανουέλ Μακρόν, Ισραήλ, Κύπρος, Λιβύη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία,


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Θεώνη: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι ίδιος, δεν είναι και άλλος άνθρωπος»
Νέα τουρκική πρόκληση με τη «Γαλάζια Πατρίδα»: «Θα προστατεύσουμε τα συμφέροντά μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας σε Τούρκους δημοσιογράφους, δεν μπόρεσε να κρύψει τον εκνευρισμό του με αφορμή τη συμμετοχή της χώρας μας στη διάσκεψη του Παρισιού για τη Λιβύη.
Μιλώντας σε δημοσιογράφους μέσα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή του στην Τουρκία, δήλωσε ότι η χώρα του δεν θα παρευρεθεί σε μια διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι, εάν συμμετάσχουν Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ.
«Ο Μακρόν μου πρότεινε να συμμετάσχουμε στη Διάσκεψη του Παρισιού (σ.σ. για τη Λιβύη) και μου πρόσφερε την θέση της συμπροεδρίας.
»Όμως του είπα ότι στη Διάσκεψη αυτή έχουν προσκληθεί χώρες όπως η Ελλάδα, το Ισραήλ και η “Νότια Κύπρος” και ότι με την συμμετοχή αυτών των χωρών δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος εμείς», σημείωσε ο Ταγίπ Ερντογάν.
























































