Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Καμμένος διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Ο Καμμένος διέγραψε τη Ραχήλ Μακρή από τους Ανεξάρτητους Έλληνες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με τη διαγραφή της Ραχήλ Μακρή από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έληξε το σίριαλ της κόντρας με τον Πάνο Καμμένο και στελέχη του κόμματος τα οποία κατηγόρησε για «μαξιλαράκια» του κυβερνητικού συνασπισμού.

Η αποπομπή της Ραχήλ Μακρή ηρθε με ομόφωνη απόφαση της ΚΟ των ΑΝΕΛ. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, αποτέλεσε η ανοιχτή επιστολή της βουλευτού Κοζάνης προς τον Πάνο Καμμένο με την οποία ούτε λίγο ούτε πολύ ζητούσε από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ και τους συναδέλφους της στην ΚΟ να ζητήσουν δημόσια συγγνώμη. Η επιστολή χαρακτηρίστηκε «μη αποδεκτή και άκρως προσβλητική».

Διαβάστε την ανακοίνωση των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:

Ομόφωνα, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ αποφάσισε να θέσει εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τη βουλευτή Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή, μετά την αδικαιολόγητη άρνησή της να παραστεί για εξηγήσεις στην προγραμματισμένη συνεδρίαση της Κ.Ο., αποστέλλοντας υπόμνημα με μη αποδεκτό και άκρως προσβλητικό περιεχόμενο. Ως εκ τούτου, τα υπόλοιπα είναι θέμα της Επιτροπής Δεοντολογίας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπως προβλέπει το καταστατικό του Κινήματος.

Η κα Μακρή, λίγη ώρα νωρίτερα είχε δώσει στη δημοσιότητα ανοιχτή επιστολή – βόμβα εξηγώντας τους λόγους που δεν παρέστη στην συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος και προειδοποιώντας ότι θα ανεξαρτητοποιηθεί σε περίπτωση που δεν αποκατασταθεί το όνομά της, τόσο από τον Πάνο Καμμένο, όσο και από το σύνολο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Η διαγραφή της Ραχήλ Μακρή βάζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου σε νέο κύκλο βαθιάς εσωστρέφειας, την ώρα που οι φυγόκεντρες δυνάμεις δεν λένε να κωπάσουν και ενώ πρώην στελέχη και βουλευτές του κόμματος προβαίνουν καθημερινά σε πολιτικά… χαριεντίσματα με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, αναζητώντας τα καλύτερα δυνατά οφέλη (πολιτικά πάντα…) με φόντο την προεδρική εκλογή.

Θρυαλλίδα εξελίξεων και αποκάλυψη των προθέσεων ορισμένων θα αποτελέσει η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης που ξεκινά αύριο στη Βουλή, καθώς οι ενδιαφερόμενοι θα προβούν στις σχετικές βολιδοσκοπήσεις…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο

Νίκος Κοτζιάς: Ποιοι «προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου και να μου καταστρέψουν τη ζωή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...