ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χουλουσί Ακάρ: Η Ελλάδα να κοιτά το μπόι της – Ερντογάν: Θα βάλω γεωτρύπανα στη Μεσόγειο

Χουλουσί Ακάρ: Η Ελλάδα να κοιτά το μπόι της – Ερντογάν: Θα βάλω γεωτρύπανα στη Μεσόγειο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Την τακτική των απειλών και των φραστικών προκλήσεων προς την Ελλάδα συνεχίζει ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ.

Σε συνέντευξή του στη Hurriyet αναφέρει ότι οι διμερείς συμμαχίες της Ελλάδας θα προκαλέσουν ζημιά και ρωγμές στο ΝΑΤΟ και πως δεν είναι λογικό «να μην κοιτάς τον μπόι σου και την ισχύ σου».

«Στη Μεσόγειο κάποιες χώρες δεν κοιτάζουν το μπόι τους και την ισχύ τους και προσπαθούν να αναλάβουν κάποιους ρόλους», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αντιστρέφοντας την πραγματικότητα ο Ακάρ δηλώνει ότι η Άγκυρα αποτελεί εγγύηση ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή.

Στρέφει τα βέλη του κατά της Γαλλίας λέγοντας ότι προσπαθεί να συμμαχήσει με την Ελλάδα στον ενεργειακό τομέα αλλά την προμηθεύει και με όπλα δημιουργώντας ζημιά και στο ΝΑΤΟ και στην Ελλάδα.

Ερντογάν: Θα αυξηθούν οι τουρκικές έρευνες και γεωτρήσεις

Την ίδια ώρα ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, προαναγγέλλει νέες σεισμικές έρευνες και γεωτρήσεις στη Μαύρη Θάλασσα και την Ανατολική Μεσόγειο «είτε το θέλετε είτε όχι»

«Είτε το θέλετε είτε όχι εμείς θα αυξήσουμε τα γεωτρύπανα τα οποία διαθέτουμε, θα κάνουμε και περισσότερες σεισμικές έρευνες.

»Έτσι και στη Μαύρη Θάλασσα και στη Μεσόγειο θα εντοπίσουμε οτιδήποτε υπάρχει και θα το εξορύξουμε», τόνισε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

We must stop the pseudo-caliph Erdogan NOW, before he plunges the region into a neo-Ottoman war

Να σταματήσουμε τον ψευδοχαλίφη Ερντογάν ΤΩΡΑ πριν βυθίσει την περιοχή σε νεοοθωμανικό πόλεμο

Η Τουρκία προειδοποιεί για ανανεωμένο περιφερειακό πόλεμο καθοδηγούμενο από το Ισραήλ

Στρατηγική καθυστέρησης από τη Χαμάς στις διαπραγματεύσεις για τη Γάζα – Βλέπει πολιτικό αδιέξοδο του Νετανιάχου λόγω εκλογών

Εταιρεία των Εμιράτων (ΗΑΕ) σχεδιάζει νέους σταθμούς ηλιακής ενέργειας 50 MW στο Κουρδιστάν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...