ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Ισραήλ - Ο επικεφαλής της Σιν Μπετ προειδοποιεί: «Η επόμενη 7η Οκτωβρίου θα συμβεί στο Εϊλάτ»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο
Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αίσθηση προκαλούν οι δηλώσεις της Ραχήλ Μακρή ότι υπάρχει θέμα στροφής των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο θέμα της προεδρίας της Δημοκρατίας.
Μάλιστα χαρακτήρισε την στροφή ως ύποπτη και συμπλήρωσε ότι υπάρχουν καταγγελίες για παρασκηνιακές ομιλίες των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την κυβέρνηση.
«Το αποδέχθηκαν και το παραδέχθηκαν χθες γιατί με διέγραψαν και δεν έχουν αιτιολογία για τη διαγραφή μου, άρα είναι ύποπτοι. Όλες οι δηλώσεις τους δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά» υπογράμμισε με νόημα η ανεξάρτητη πλέον βουλευτής.
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ξεκαθάρισε πως δε θα ψηφίσει κανένα πρόσωπο για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ωστόσο απέφυγε να απαντήσει στο ερώτημα αν θα προσχωρήσει στον ΣΥΡΙΖΑ.
Τέλος σχολιάζοντας την κόντρα της με τον Πέτρο Τατσόπουλο είπε χαρακτηριστικά, «ο κ. Τατσόπουλος ονειρεύεται γάμους και χαρές για να δώσει προίκα στα Ποτάμια και στις Ελιές».
























































