Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Ραχήλ Μακρή, μετά τη διαγραφή της, απαντά για τα πολιτικά της σχέδια

Η Ραχήλ Μακρή, μετά τη διαγραφή της, απαντά για τα πολιτικά της σχέδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Προς το παρόν παραμένω ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης. Αν και όταν μου κάνει πρόταση συνεργασίας ο ΣΥΡΙΖΑ, θα το δούμε”, δήλωσε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στην εκπομπή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ με τον Γιάννη Κουρτάκη και τον Παναγιώτη Τζένο, η ανεξάρτητη βουλευτής, Ραχήλ Μακρή.

Η κ. Ραχήλ Μακρή δεν παραδέχθηκε το φλερτ με το ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε ότι “Θα παραμείνω ανεξάρτητη βουλευτής Κοζάνης. Δεν γνωρίζω αν θα είμαι υποψήφια βουλευτής ξανά. Μέχρι χθες ήμουν σε ένα κόμμα, με διέγραψαν και τώρα παραμένω βουλευτής Κοζάνηw, έχω δύσκολο έργο και πρέπει να το στηρίξω”.

Ξεκαθάρισε επίσης ότι: “Δεν ψηφίζω κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όποιος κι αν είναι υποψήφιος”.

“Ούτε στη Χούντα…”

Ιδιαιτέρως αιχμηρή όμως ήταν η κ. Ραχήλ Μακρή, μιλώντας για το χθεσινό παρασκήνιο με αφορμή την διαγραφή της από τους ΑΝΕΛ.

“Ρωτήστε τον κ. Καμμένο για ποιο λόγο με διέγραψε και τον τρόπο που επέλεξε να το κάνει. Αν είναι ανάρμοστη η συμπεριφορά μου όπως ισχυρίζεται ο ίδιος, έπρεπε με βάση το καταστατικό, όλα τα κόμματα που έχουν δημοκρατικές λειτουργίες έχουν καταστατικό, να μου δώσουν ένα κατηγορητήριο. Αυτό δεν έγινε. Ακόμη και στη Χούντα έδιναν το δικαίωμα στον κατηγορούμενο να απολογηθεί, εμένα δεν μου το έδωσαν αυτό το δικαίωμα», ανέφερε και σημείωσε:

«Από τότε που με παρέπεμψε στο Πειθαρχικό μέσω των ΜΜΕ, πρωτοφανές για τα κοινοβουλευτικά χρονικά, έστειλα εξώδικο για να μάθω για ποιο λόγο κατηγορούμε, δεν μου απάντησε ποτέ”.

Κατά την άποψη της κ. Ραχήλ Μακρή η διαγραφή της έγινε επειδή ζήτησε συγκεκριμένα πράγματα και ενιαία στάση από το κόμμα της:

“Με διέγραψαν όταν τους ζήτησα να δεσμευτούν ότι δεν θα ψηφίσουν κανέναν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και ότι δεν θα συνεργαστούν με κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. όποιος κι αν είναι ο αρχηγός τους”, τόνισε και σε ακόμη πιο έντονο ύφος υπογράμμισε:

“Το πρόβλημα ξεκινάει από την ηγεσία σε ένα κόμμα. Στις ευρωεκλογές αντί να είναι στον αγώνα όλοι, οι περισσότεροι έκαναν διακοπές”.

Σύγκρουση με Τατσόπουλο

Από τα σχόλια της κ. Μακρή δεν έλειψαν και τα καρφιά στον κ. Τατσόπουλο: “Έχει πάθει μανία καταδίωξης μαζί μου. Μάλλον τον έχουν ψεκάσει με το νερό του Καματερού. Δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί του. Αντί να δουλεύει στη Βουλή που ακόμη δεν έχουμε ακούσει την φωνή του στη Βουλή, εκείνος ασχολείται με το facebook”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Παναγιώτης Μελάς: Πέθανε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και των ΑΝΕΛ σε ηλικία 78 ετών

Γιάννης Μοίρας: Λίγη ντροπή επιτέλους κ. Ανδρουλάκη

Τσαπανίδου: Mήνυμα σε ΠΑΣΟΚ για τη συνεργασία του με τη ΝΔ και αυτοκριτική για τους ΑΝΕΛ

Βαρύ πένθος για τον Πάνο Καμμένο

Νίκος Κοτζιάς: Ποιοι «προσπάθησαν να δολοφονήσουν τον χαρακτήρα μου και να μου καταστρέψουν τη ζωή»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...