ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κυριάκος Μητσοτάκης, Προοδευτική Συμμαχία, ΣΥΡΙΖΑ,

















































Προειδοποιητική βολή στον Ερντογάν: Το μήνυμα του Ισραήλ προς την Τουρκία μέσω Αθήνας και Λευκωσίας
Στην πατρική εστία του Αλεξάνταρ Βούτσιτς ο Νίκος Δένδιας προσκεκλημένος στη Σλάβα του Σέρβου Προέδρου - Ο ιερός συμβολισμός
Στο νοσοκομείο ο Λευτέρης Πανταζής - Η κατάσταση της υγείας του
Jerusalem Post: Η Αθήνα μελετά την ανάπτυξη μονάδων του Μηχανικού στη Λωρίδα της Γάζας
Ο Νετανιάχου υπόσχεται επίσκεψη στη Νέα Υόρκη παρά τις απειλές Μαμντάνι για σύλληψη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οργή ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για τη μικροπολιτική του Μητσοτάκη, την οποία περιφέρει δίχως επίγνωση και διεθνώς εκθέτοντας τη χώρα και υποβιβάζοντας τον εαυτό του.
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, σχολίασε έντονα τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Δημοκρατία. Τι έκανε ο Μητσοτάκης; Διαβάστε:
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρησιμοποίησε σήμερα την συμμετοχή της Ελλάδας στην Παγκόσμια Σύνοδο για τη Δημοκρατία την οποία διοργανώνουν οι ΗΠΑ, για να ταυτίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής μπροστά σε 111 ηγέτες από όλο τον κόσμο.
»Αντί να θυμίσει τα μηνύματα για την παγκόσμια ακτινοβολία της χώρας μας που έστειλαν, τα χρόνια της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Πρόεδρος Ομπάμα, ο Πρόεδρος Μακρόν από την Πνύκα, ή ο Πάπας και ο Οικουμενικός Πατριάρχης από τη Λέσβο, επέλεξε να ταυτίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους με εγκληματίες ναζιστές αναπαράγοντας την ανιστόρητη και επικίνδυνη θεωρία των δύο άκρων.
»Το γεγονός ότι ο κ Μητσοτάκης τολμάει και εκμεταλλεύεται την παγκόσμια παρακαταθήκη της Ελλάδας ως γενέτειρας της Δημοκρατίας για να αναπαράξει την τοξική του προπαγάνδα αναδεικνύει τον πανικό του, αλλά και το πόσο πιο χαμηλά μπορεί ακόμη να φτάσει».
To strengthen democracy, we must face down the continued threat posed not just by authoritarianism but by populism too.
After a decade of economic crisis, Greeks understood the need for real change, backing a reform agenda that was patriotic rather than nationalistic. pic.twitter.com/NVOPm4m1Ne
— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) December 9, 2021























































