ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Λαφαζάνης: Μητσοτάκης και Βούλτεψη προωθούν τον ραγιαδισμό

Λαφαζάνης: Μητσοτάκης και Βούλτεψη προωθούν τον ραγιαδισμό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Tο δίδυμο Μητσοτάκης – Βούλτεψη πραγματικά διαθέτει αρκετή φαντασία, μόνο που τη φαντασία αυτή τη σπαταλά στο να ανακαλύπτει φαντάσματα στον ΣΥΡΙΖΑ και να προωθεί έναν νέο ραγιαδισμό”.

Με αυτήν την δήλωση απάντησε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης στην επίθεση που δέχθηκε σήμερα τόσο από τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και από την Σοφία Βούλτεψη.

“Βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, να το συνεχίσουν” συμπλήρωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

«Για αυτούς που φαντασιώνονται διαγραφές χρέους και άλλες τέτοιες ανοησίες. Αν σήμερα οι αγορές κλείνουν για την Ελλάδα με τέτοια ευκολία, τι θα συμβεί αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές;
Και πώς τότε θα χρηματοδοτηθεί η χώρα; Γιατί τότε δύο επιλογές υπάρχουν. Είτε η χώρα θα αποταθεί ικέτις στους πιστωτές της για ένα ακόμα σκληρότερο Μνημόνιο είτε θα επιστρέψει στη δραχμή προς μεγάλη ικανοποίηση του κ. Λαφαζάνη, το προφίλ του οποίου ενδεχομένως να κοσμεί το νέο χιλιάρικο» δήλωσε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.

Από την πλευρά της η Σοφία Βούλτεψη με ανακοίνωσή της τόνιζε ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει εικόνα διάλυσης αφού στην ουσία άλλος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα και άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ του Λαφαζάνη.

Όπως σημειώνει η Σοφία Βούλτεψη «ξέραμε για συνιστώσες, δεν ξέραμε για πόλεμο συνιστωσών»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΕΛ.Α.Σ. για ελληνοτουρκικά: Ο Μητσοτάκης «θα πρέπει να εξηγήσει γιατί ένα “ελαφρύ αεράκι” αρκεί εδώ και δύο χρόνια για να παγώσει η πόντιση του καλωδίου»

Ο Αλ. Τσίπρας «ξεβράκωσε» τον Μητσοτάκη: «Αναβάθμισα συνειδητά τις σχέσεις της χώρας μας με τις ΗΠΑ» – Επί Τσίπρα (2018) ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος, η συμμαχία «3+1» Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ+ΗΠΑ, ο νόμος EastMed Act που «τέλειωσε» τα τουρκικά F-35 κι έδωσε αμερικανικά όπλα στην Κύπρο

Όλα έργα Αλ. Τσίπρα: Ο Κάθετος Διάδρομος, η Αλεξανδρούπολη (FSRU), ο αγωγός IGB

Ο Αλ. Τσίπρας κεραυνός για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: ΔΕΝ χρειαζόμαστε άδεια καμίας Τουρκίας για το καλώδιο – Ο Ρούμπιο ΔΕΝ είπε κουβέντα!

Αλ. Τσίπρας: «Για τον Ρούμπιο, περίμενα περισσότερα στο ότι έχει να κάνει με τη στήριξη της χώρας στα δίκαια της»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...