Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Πολάκης σε Πάτση: «Πάμε και για τη χαριστική βολή – Πολιτικέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ανδρέα Πάτση»

Πολάκης σε Πάτση: «Πάμε και για τη χαριστική βολή – Πολιτικέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ανδρέα Πάτση»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τη «χαριστική βολή» στον Ανδρέα Πάτση έριξε ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook:

ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗ ΒΟΛΗ: Πολιτικέ ΑΠΑΤΕΩΝΑ Ανδρέα Πάτση:

– Δεν σου αρκεί που έχεις στήσει φάμπρικα με τα δάνεια που αγόρασες στο 1/12 (ένα δωδέκατο!) της αξίας τους από την Πειραιώς, για τα οποία εισπράττεις κανονικά δόσεις από τους δανειολήπτες για να μην βγουν τα σπίτια τους σε πλειστηριασμό (όπως αποδεικνύεται από καταθετήριο του Οκτωβρίου 2022, στο οποίο φαίνεται ότι σου καταβάλλεται δόση για το Νόμο Κατσέλη, φωτό 1). Όσο κι αν κρύβεσαι Ανδρέα Πάτση, θα αναγκαστείς να απαντήσεις που βρήκες τα 4.300.000€ για τα δάνεια ύψους 62.000.000€ που πήρες!

– Δεν σου αρκεί που είσαι ΠΑΡΑΝΟΜΑ ιδιοκτήτης τριών αλλοδαπών εταιρειών για να κάνεις μέσα από αυτές τις δουλίτσες σου (τις επομένες μέρες θα αποκαλυφθούν όλες…)!

– Είσαι τόσο άπληστος που τσέπωσες ΚΑΙ από τα ΕΛΤΑ με απευθείας ανάθεση συνολικά 1.019.222,81 ευρώ τα τελευταία δύο χρόνια (δηλαδή κατά μέσο όρο 42.467€ τον μήνα) για “αέρα” νομικές υπηρεσίες (φωτό 2-29).

1.019.222 ευρώ διότι, όπως είπε αυτή που σε “επέβαλε” στη Διοίκηση των ΕΛΤΑ, είσαι κουμπάρος του Πέτσα και στενός φίλος του Μητσοτάκη!

1.019.222 ευρώ για να συμβουλεύεις δύο χρόνια τα ΕΛΤΑ σε “θέματα έγκρισης κρατικών ενισχύσεων”, σε συνεργασία με ξένη δικηγορική εταιρεία, η οποία κάνει τις όποιες γνωμοδοτήσεις και πληρώνεται κι αυτή αδρά!!

Πάτση ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ…χθες! Όταν θα βγουν όλα στη φόρα, θα σε εγκαταλείψουν ακόμη και οι “εκλεκτοί” φίλοι σου (όπως έκαναν και με τους ανηψιούς τους)!

ΥΓ1: Το θέμα της αδιαφανούς “χρηματοδότησης” της δικηγορικής εταιρείας του Ανδρέα Πάτση με απίστευτα ποσά από τα ΕΛΤΑ αποκάλυψε πρώτος ο Μάριος Κάτσης, καταθέτοντας μάλιστα και σχετική ερώτηση στον Πιερρακάκη. Όχι μόνο δεν πήρε απάντηση, αλλά μετά την ερώτηση τα ποσά διπλασιάστηκαν!!

ΠΟΣΟ ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ;;;

ΥΓ2: Όταν οι εργαζόμενοι έπαιρναν 534€/μήνα εξαιτίας των lockdowns που επιβάλατε και οι δικηγόροι έπρεπε να παρακολουθήσουν το “σκοιλ ελλικίκου” για να πάρουν 600€, ο “άριστος” Ανδρέας Πάτσης εισέπραττε πάνω από 30.000€ τον μήνα από τα ΕΛΤΑ!!! Να τον χαίρεστε…

ΥΓ2Τα κανάλια της διαπλοκής ούρλιαζαν για μέρες για το επίδομα ενοικίου που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ η πρωην υπουργος μας η Ρανια Αντωνοπουλου!!

Με αυτό το ζεστό εκατομμύριο όλοι οι παπαγάλοι της διαπλοκής θα πάρουν κώφωση και τύφλωση!

Υγ3.Όταν η Συζυγος Πάτση η κυρία Παπαλουκά είχε επιτεθεί στην κυρία Ελενα Ακριτα (που είχε γράψει για τη χρηματοδότηση του Σαιτ που είχε φτιάξει η Παπαλουκά από τη λίστα Πέτσα )είχε πει χαρακτηριστικά: «Εμείς έχουμε εκατομμύρια στα Γρεβενά δεν τα έχουμε ανάγκη»

ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...