Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Πολάκης «βομβάρδισε» την Πιτσίκα – Την επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ

Ο Πολάκης «βομβάρδισε» την Πιτσίκα – Την επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ακόμα ένα γαλάζιο στέλεχος «κρέμασε στα μανταλάκια» ο Παύλος Πολάκης. Ο πρώην υπουργός, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και Τομεάρχης Διαφάνειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «αφιέρωσε» ανάρτησή του στη Ρεβέκκα Πιτσίκα.

Ποια είναι η κα. Πιτσίκα; Είναι η επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.

Διαβάστε τι έγραψε ο Παύλος Πολάκης:

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΑΜΕ!!! (ευχαριστω Μάρκο Χατζησαββα)

Αυτή η παρέα κοράκων που δυστυχώς επέτρεψε ο λαός να μας κυβερνάει… ΔΕΝ θα μας αφήσει να βαρεθούμε ποτέ!

Τι θα γίνει βρε παιδιά εκεί στη ΝΔ…; Δεν σας προλαβαίνουμε πια…!

Πάμε λοιπόν για ένα άλλο νέο «άριστο» κυβερνητικό μπουμπούκι, από αυτά που δεν ποτίζονται με νερό, αλλά μόνο με «ζεστό» δημόσιο χρήμα, από εκείνο που δυστυχώς αφήσαμε στα κρατικά ταμεία. Τα βρήκαμε ψάχνοντας για το αρχιλαμόγιο τον Πάτση:

Ο λόγος για την επονομαζόμενη Ρεβέκκα Πιτσίκα (φωτο 1), ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και από τους επικεφαλής του Μητρώου Στελεχών της ΝΔ (φωτο 2), και που όπως διαβεβαιώνει το φιλοκυβερνητικό capital.gr «διορίστηκε σύμβουλος στο γραφείο του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για θέματα αξιολόγησης στελεχιακού δυναμικού, με απόφαση του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη» (φωτό 3)!!!

Υπεύθυνη δηλαδή να προτείνει στον πρωθυπουργό τα πιο κατάλληλα επίδοξα κοράκια από το Μητρώο Στελεχών της ΝΔ για να ρουφάνε με αναθέσεις και συνοπτικές διαδικασίες το αίμα του ελληνικού λαού…!

Αξιοποιώντας δηλαδή τη θητεία της στην ελεύθερη αγορά να βρίσκει κάτι τύπους σαν εκείνο τον χρυσοπληρωμένο κ. Στάση της ΔΕΗ…

Μόνο που η τόσο «άριστη» αυτή κυρία, παίρνοντας το γενικό μήνυμα της κυβέρνησης Μητσοτάκη για γενικευμένο «ντου» στα κρατικά ταμεία, δεν παρέλειψε να επιφυλάξει ΚΑΙ για τις δικές της τσέπες μια σειρά από σκανδαλώδεις αναθέσεις, κάποιες από τις οποίες έχουμε την τιμή να σας παρουσιάζουμε απόψε…

Πάμε λοιπόν…

1. Ανάθεση στην εταιρεία της ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΙΤΣΙΚΑ για παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών στα ΕΛΤΑ (ναι στα ΕΛΤΑ, εκείνου του ανεκδιήγητου Διευθύνοντα Συμβούλου που παραιτήθηκε για την υπόθεση αναθέσεων στον Πάτση…) για κάλυψη 56-70 θέσεων Συμβούλων – Ειδικών Συνεργατών, έναντι 287.000 € (φωτο 4)

2. Ανάθεση στην εταιρεία της ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΙΤΣΙΚΑ για παροχή υπηρεσιών στην ΕΡΤ για ανάπτυξη Ολοκληρωμένου Συστήματος της Απόδοσης του Ανθρώπινου Δυναμικού, έναντι 59.000 € (φωτο 5)

3. Ανάθεση στην εταιρεία της ΡΕΒΕΚΚΑΣ ΠΙΤΣΙΚΑ για παροχή υπηρεσιών στον ΑΔΜΗΕ («κατόπιν έρευνας αγοράς») για… μοντέλο ικανοτήτων, online testing και κάτι συνεντεύξεις, έναντι 90.000 € (φωτο 6)

…ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΤΑΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΕΛΤΑ!!!!!!!

Λοιπόν, τα παραμύθια τέλειωσαν με αυτό το κόμμα και αυτή την κυβέρνηση.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης (όσο έκπληκτος και ανενημέρωτος κι αν παρουσιάζεται κάθε φορά…) είναι ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ για την πιο αισχρή καταλήστευση δημόσιων πόρων που διαπράχτηκε ποτέ στη χώρα από τη Μεταπολίτευση.

Αυτό το έρεβος θα παύσει μόνο τη μέρα που θα καταρρεύσουν κάτω από την οργή των ανθρώπων αυτής της χώρας που δεινοπαθεί από την ακρίβεια και τις δυσκολίες… την ώρα που παρακολουθούν άναυδοι τα απανωτά σκάνδαλα των «αρίστων» του Μητσοτάκη, που κάποτε πίστεψαν ότι θα τους σώσει…

Θα συνεχίσουμε την έρευνα ΚΑΙ γιαυτήν την κυρία και… ο Θεός ξέρει τι άλλο θα βρούμε!

Για παράδειγμα, βλέπουμε την αγαστή της συνεργασία με τον άλλο συναγωνιστή της στην ΝΔ, εκείνον τον λεμονανθό τον Μαραβέγια… (φωτό 7)

Στο επανιδείν… (to be continued)

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντιπαράθεση του Φαραντούρη με τον Πορτοσάλτε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ

Φαραντούρης: «Η δικαιοσύνη θα αποδοθεί – Η δημοκρατία θα νικήσει»

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποχαιρετά τον Μιχάλη Χαραλαμπίδη με αίσθημα ευγνωμοσύνης

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...