Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μητσοτάκης από Καλλιθέα: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές

Μητσοτάκης από Καλλιθέα: Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το κλίμα ήδη μυρίζει εκλογές. Και δικαιολογημένα, θα έλεγα, καθώς μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία για τις εκλογές του 2023, που θα φέρουν και πάλι τη Νέα Δημοκρατία πρώτη και αυτοδύναμη.

»Και είμαι σίγουρος, φίλες και φίλοι, ότι ο ελληνικός λαός θα μας εμπιστευτεί και πάλι, διότι ήμασταν συνεπείς στις προεκλογικές μας δεσμεύσεις και διότι κρατήσαμε σταθερό το τιμόνι του σκάφους της πατρίδας μας σε πολύ ταραγμένα νερά».

Τα παραπάνω δήλωσε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την επίσκεψη του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας αφού περπάτησε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες συνεργάτες του πρωθυπουργού του εισηγούνται όσο πιο πιεστικά μπορούν να αιφνιδιάσει με την προκήρυξη πρόωρων εκλογών μέσα στο 2022 και αμέσως μετά την ψήφιση του προϋπολογισμού, θεωρώντας ότι οι συνθήκες με βάση τις δημοσκοπήσεις ευνοούν την κυβερνώσα παράταξη.

Οι ίδιες πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν επιθυμεί εκλογές μέσα στο 2022, αλλά δεν έχει αποκλείσει στις κατ΄ ιδίαν συνομιλίες με τους συνεργάτες τους οι κάλπες να στηθούν μέσα στο Φεβρουάριο του 2023 με επικρατέστερη ημερομηνία την Κυριακή 12/2.

Ωστόσο, οριστικές αποφάσεις ακόμη δεν έχουν ληφθεί.

Αυτές ενδεχομένως να ληφθούν μέσα στις εορτές των Χριστουγέννων και βέβαια θα εξαρτηθούν τόσο από τις διεθνείς εξελίξεις στους τομείς της ενεργειακής ακρίβειας και των πληθωριστικών πιέσεων, όσο και από τις εξελίξεις εντός των συνόρων της χώρας, καθώς πέραν της ακρίβειας υπάρχουν και άλλα μείζονος σημασίας ζητήματα όπως οι υποκλοπές, αλλά και πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωκοινοβούλιο: Νέο χαστούκι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για την τραγωδία στα Τέμπη

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: «Είμαστε βέβαιοι για τη συγκάλυψη» – «Η κυβέρνηση προσβάλει τη μνήμη των θυμάτων στα Τέμπη»

Η Γερμανία δεν αναγνωρίζει ως νόμιμη την επανεκλογή Πούτιν

ΣΥΡΙΖΑ: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Τέμπη, υποκλοπές, e-mails αποδήμων και χρήση πρωθυπουργικού αεροσκάφους

«Συναγερμός» στους Αμπελόκηπους: Εξαφανίστηκε 16χρονη – Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...