ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βέλγιο, Βρυξέλλες, Διαφθορά, Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτές, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Κατάρ, Μαύρο Χρήμα, Ξέπλυμα Μαύρου Χρήματος, Χρηματισμός,


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας προς Μητσοτάκη: Η λάσπη, η τοξικότητα και η συκοφαντία έχουν «πάρα πολύ κοντά ποδάρια» - «Αυτή η πλάκα 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Mε ηλεκτρονικό βραχιολάκι αποφυλακίζεται ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, η οποία εξακολουθεί να είναι προφυλακισμένη, Φραντσέσκο Τζόρτζι, σύμφωνα με ανακοίνωση της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας του Βελγίου έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση μέσα σε 24 ώρες για την απόφαση αποφυλάκισης του Τζόρτζι, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως αυτό δεν θα συμβεί.
Θα πρέπει να επισημανθεί ότι μετά την εξέλιξη αυτή, η αποφυλάκιση της Εύας Καϊλή καθίσταται ακόμη μια αμφίβολη.
Οι Βέλγοι δικαστές βγάζοντας εκτός φυλακής τον σύντροφο της οι Βέλγοι δικαστές αποδομούν την υπερασπιστική γραμμή της Ελληνίδας ευρωβουλευτή ότι είναι κρίσιμης σημασίας η αποφυλάκισή της με βραχιολάκι για να μπορεί να φροντίζει την μικρή κόρη της, αφού πλέον αυτόν τον ρόλο θα μπορεί να τον παίξει ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι, πατέρας του δίχρονου κοριτσιού.
























































