ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνάντηση Φραγκογιάννη-Τσαβούσογλου στη Ντόχα

Συνάντηση Φραγκογιάννη-Τσαβούσογλου στη Ντόχα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνάντηση και με τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε ο υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Φραγκογιάννης στο περιθώριο της Διάσκεψης των Ηνωμένων Εθνών για τις Λιγότερο Αναπτυγμένες Χώρες που πραγματοποιείται στην Ντόχα.

Αντικείμενο της συνομιλίας που είχαν οι δύο πολιτικοί αποτέλεσαν οι εξελίξεις των τελευταίων εβδομάδων σε Τουρκία και Ελλάδα και η επανέναρξη της θετικής ατζέντας η οποία είχε αναβληθεί πέρυσι το καλοκαίρι, και η οποία περιλαμβάνει 25 θεματικές, σε οικονομικούς, επιχειρηματικούς και εμπορικούς κλάδους των δύο χωρών.

Ο κος Φραγκογιάννης συμμετέχει στην διάσκεψη του ΟΗΕ εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό και θα πραγματοποιήσει παρέμβαση στην Ολομέλεια της Διάσκεψης, ενώ θα συμμετάσχει και σε δύο στρογγυλές τράπεζες.

Στο περιθώριο της διάσκεψης ο υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία πραγματοποιεί συναντήσεις με σειρά ηγετών από δεκάδες χώρες με αντικείμενο την ενδυνάμωση των επιχειρηματικών και εμπορικών σχέσεων, ενώ παράλληλα προωθεί την υποστήριξη της υποψηφιότητας της Ελλάδας στην προσπάθεια για εκλογή στο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, ως μη μόνιμο μέλος, για τη διετία 2025-26.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΗΠΑ: Πλήγματα κατά ιρανικών ταχυπλόων ενώ η Τεχεράνη επιτίθεται σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις των Εμιράτων

«Σανδαλάκηδες» ακτιβιστές του Στολίσκου για τη Γάζα μεταφέρθηκαν στην Κρήτη μετά από ισραηλινή αναχαίτιση – Ανακοίνωση ΥΠΕΞ

Ο Γεραπετρίτης στη δυτ. Λιβύη: Τι συζήτησε με το καθεστώς Ντμπεϊμπά της Τρίπολης

Σφοδρή επίθεση Κοτζιά σε ΠΑΣΟΚ και Σημίτη για «Μακεδονικό»: «Είχαν αποδεχθεί το σκέτο “Μακεδονία”»

Διχασμένη η ΕΕ για την αναστολή της συμφωνίας με το Ισραήλ: Ισπανία και Ιρλανδία πιέζουν για ανάληψη δράσης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...