ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εκτροχιασμός Τρένου, Πόπη Τσαπανίδου, Προοδευτική Συμμαχία, Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ), ΣΥΡΙΖΑ, Τέμπη, Τρένο,


















































Με εκρηκτικό παρελθόν η 56χρονη δασκάλα γιόγκα που έβαζε φωτιά σε αυτοκίνητα
DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα
«Εκρηκτική» δασκάλα της γιόγκα: Η 56χρονη μπαινόβγαινε σε ψυχιατρείο
Έλληνας Σμήναρχος κατάσκοπος της Κίνας - Τι ομολόγησε
Αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας συνελήφθη για κατασκοπεία - Διακινούσε ΝΑΤΟϊκά σχέδια στην Κίνα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Σοκάρει το πόρισμα της ΡΑΣ», τονίζει σε δήλωσή της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΖΑ-ΠΣ, Πόπη Τσαπανίδου, σχολιάζοντας το επίμαχο πόρισμα, στο οποίο επισημαίνεται ότι ο προφυλακισμένος σταθμάρχης της Λάρισας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αλλά και όσοι εκπαιδεύτηκαν στον ίδιο κύκλο μαζί του, δεν έχει εκπαιδευτεί σωστά.
«Το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής Σιδηροδρόμων όχι μόνο σοκάρει αλλά εντείνει το γενικευμένο αίσθημα ανασφάλειας της κοινωνίας, καθώς ανακαλεί όλους τους σταθμάρχες που η ΝΔ προσέλαβε με μπλοκάκι κρίνοντας ότι έχουν ανεπαρκή εκπαίδευση και αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια.
»Με τον πιο δραματικό τρόπο διαπιστώνουμε ότι η αριστεία και το επιτελικό κράτος του κ. Μητσοτάκη είναι τα ρουσφέτια και η αδιαφορία για την ασφάλεια των πολιτών», δηλώνει η κ. Τσαπανίδου.
























































