ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Παίρνοντας την τρίτη εντολή, υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουμε ισχυρό διψήφιο ποσοστό πάνω από 12%, θα αξιοποιήσουμε την εντολή αυτή με ένα προοδευτικό πρόγραμμα που θα ανατρέπει τις κοινωνίες αδικίες», ανέφερε ο Μιχάλης Καρχιμάκης στην εκπομπή «Εκλογές 2023» στο Naftemporiki TV, ερωτηθείς για τη στάση, που θα τηρήσει το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής την επομένη των εκλογών.
Σχολιάζοντας την κριτική περί αλαζονικής στάσης του ΠΑΣΟΚ, είπε:
«Δεν ήταν δηλαδή αλαζονικό και αντιδημοκρατικό όταν το 2012 επέβαλαν σε έναν πρωθυπουργό του 44% να επιλέξει έναν τεχνοκράτη;».
Ο κ. Καρχιμάκης επεσήμανε δε:
«Αν πάμε στην τρίτη εντολή, τι εμποδίζει τον αρχηγό του τρίτου κόμματος να είναι πρωθυπουργός;», ανοίγοντας έτσι νέο θέμα αυτό μιας ενδεχόμενης πρωθυπουργίας Ανδρουλάκη.























































