ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Στις 6 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Που «κλίνουν» οι αναποφάσιστοι

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Στις 6 μονάδες η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Που «κλίνουν» οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προβάδισμα 6 ποσοστιαίων μονάδων καταγράφει νέα δημοσκόπηση της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ (φυσικά!!!), λίγες εβδομάδες πριν από τις εκλογές 2023, ενώ περισσότεροι είναι οι αναποφάσιστοι που κλίνουν προς τον ΣΥΡΙΖΑ (14%), από την ΝΔ (8%).

Συγκεκριμένα στην πρόθεση ψήφου με όλες τις απαντήσεις τα κόμματα λαμβάνουν:

Νέα Δημοκρατία 31%

ΣΥΡΙΖΑ 25%

ΠΑΣΟΚ 9%

ΚΚΕ 5,5%

ΜέΡΑ25 4,5%

Ελληνική Λύση 3,5% το κόμμα

Έλληνες 3%

Γκρίζα ζώνη 14,5%

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των έγκυρων, το προβάδισμα της ΝΔ διευρύνεται στις 6,5 μονάδες, με τη ΝΔ να φτάνει στο 32%.

Ακολουθούν ο ΣΥΡΙΖΑ με 25,5%, το ΠΑΣΟΚ με 9,5%, το ΚΚΕ με 6%, το ΜέΡΑ25 με 5%, η Ελληνική Λύση με 4%, και το κόμμα Έλληνες με 3%.

Στο 11% οι αναποφάσιστοι.

Τι παρατηρήσατε; Μόνο Μητσοτάκης και Βαρουφάκης ανεβαίνουν! Κρατείστε το αυτό.

Επίσης, στο ερώτημα «Σε ποια επιλογή είστε πιο κοντά;» το 37% εξ αυτών επέμειναν στο «δεν ξέρω/δεν απαντώ», το 7% επιλέγει λευκό/άκυρο/αποχή.

Το 8% δηλώνει ότι είναι πιο κοντά στη ΝΔ, το 14% πιο κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, το 3% πιο κοντά στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, το 5% πιο κοντά στο ΚΚΕ, το 3% πιο κοντά στην Ελληνική Λύση, το 8% πιο κοντά στο Εθνικό Κόμμα Ελληνες, ενώ «άλλο» δηλώνει το 15% των αναποφάσιστων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% – Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3

Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα – Τον έβαλε στη θέση του!

Στη Μονή Σινά ο Νικόλας Φαραντούρης: «Η ελληνική σημαία κυματίζει στη μέση της ερήμου, στην πιο κρίσιμη γεωπολιτικά περιοχή της Μέσης Ανατολής»

Γραπτή Ερώτηση Φαραντούρη προς την Κάγια Κάλας για Συμφωνία Μέκκας μεταξύ Τουρκίας, Πακιστάν και Σαουδικής Αραβίας

Γερμανία-δημοσκόπηση: Παραίτηση Μερτς ζητά το 55% των πολιτών – Πρώτη η ακροδεξιά AfD

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...