ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βελόπουλος: Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου

Βελόπουλος: Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Για το μοναδικό κόμμα στο ελληνικό κοινοβούλιο, το οποίο δεν έχει τραπεζικό δανεισμό, δεν έχει κρυφές χρηματοδοτήσεις από ολιγάρχες, δεν έχει οποιαδήποτε άλλη πηγή εσόδων πέραν της νόμιμης κρατικής επιχορήγησης και των συνδρομών των στελεχών του, στο κρατίδιο με πρωτεύουσα τη Μπογκοτά – Μαξίμου, δόθηκε εντολή ελέγχου για “δήθεν” μαύρο χρήμα», ανακοίνωσε η Ελληνική Λύση, την ώρα που ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής, Χαράλαμπος Βουρλιώτης, ξεκινά έρευνα μετά τις καταγγελίες των μέχρι πρότινος βουλευτών Αντώνη Μυλωνάκη και Αικατερίνης Αλεξόπουλου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης:

«Το μαύρο καθεστώς της ΝΔ, αφού πήρε την απόφαση να “ξεκληρίσει” όλη την εθνική, κοινωνική, πατριωτική παράταξη, εν όψει της εθνικής μειοδοσίας που ετοιμάζει για τη συνεκμετάλλευση του Αιγαίου, επιτίθεται με λύσσα στο μοναδικό πατριωτικό κόμμα του ελληνικού κοινοβουλίου.

»Για άλλη μία φορά η ΝΔ χρησιμοποιεί το παρακράτος των διορισμένων από αυτήν δήθεν ανεξάρτητων αρχών, ως εργαλείο των άθλιων κομματικών της σκοπιμοτήτων.

»Μετά το ΕΣΡ τώρα αναλαμβάνει η Αρχή Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματική Δραστηριότητα.

»Εγκληματίες, ανήθικοι και διεφθαρμένοι είστε εσείς κύριοι του Μαξίμου, που πτωχεύσατε τη χώρα, κάνατε 10 δισ παράνομες απ’ ευθείας αναθέσεις χωρίς να έχετε λογοδοτήσει.

»Η Ελληνική Λύση δεν φοβάται, δεν τρομοκρατείται, αντίθεται επιβεβαιώνεται για όσα υποστηρίζει περί σχεδίου ανήθικης στοχοποίησής της με ηθικό αυτουργό το Μέγαρο Μαξίμου.

»Να είστε βέβαιοι ότι με τη δύναμη του ελληνικού λαού θα σας ελέγξουμε εμείς, μετά την 21η Μαΐου.

»Υ.Γ.: Κερνάμε και ελληνικό μαύρο καφέ, με απόδειξη».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% – Ανεβαίνει ο Τσίπρας

Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη – Στο 22,5% η ΝΔ – Στο 23,2% ο Τσίπρας – Σαρωτική εμπιστοσύνη στην Κοβέσι με 70%

Ο φόβος των ΜΙΚΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Βρετανία: Κρίσιμες εκλογές την Πέμπτη – Δυσοίωνα τα μηνύματα για την κυβέρνηση Στάρμερ

Ο Μπαχτσελί απείλησε Ελλάδα, Κύπρο, Ισραήλ και Γαλλία – «Περικυκλώνουν την Τουρκία» ούρλιαζε ο μαφιόζος φασίστας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...