Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βελόπουλος: Ψεύτης ο Μητσοτάκης – Προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τον βολεύει

Βελόπουλος: Ψεύτης ο Μητσοτάκης – Προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τον βολεύει
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«H προσπάθεια του πρωθυπουργού είναι να εξαφανίσει κάθε κόμμα που δεν τον βολεύει, να εξαφανίσει κάθε φωνή που μπορεί να του αντισταθεί.

»Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αντιδημοκρατική συμπεριφορά από το να κάνεις νόμο, να αλλάζεις την σύνθεση του δικαστηρίου, ώστε να πετάξεις εκτός κόμματα», δήλωσε ο πρόεδρος της «Ελληνικής Λύσης», Κυριάκος Βελόπουλος κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που πραγματοποίησε από την Λάρισα, στα πλαίσια της περιοδείας του.

Ο κ. Βελόπουλος τόνισε μόνο ο ελληνικός λαός μπορεί να αποφασίσει ποια κόμματα θα πρέπει να είναι στη βουλή, ενώ ανηφορικά με τις εσωκομματικές διαφοροποιήσεις εντός της Ελληνικής Λύσης, υπερασπίστηκε τις επιλογές του, κατηγορώντας τον κ. Μητσοτάκη πως στόχος του ήταν να διαλύσει το κόμμα του μετά τις εκλογές.

Αναφορικά με τις θέσεις του κόμματος του για τα ζητήματα της οικονομίας, ο κ. Βελόπουλος μίλησε για την ανάγκη η Ελλάδα να ξεκινήσει άμεσα εξορύξεις φυσικού αερίου, υποστηρίζοντας πως η χώρα μας έχει την δυνατότητα να κερδίσει 500 δισ. ευρώ από αυτή την διαδικασία.

Μεταξύ άλλων, κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη πως λέει ψέματα στον ελληνικό λαό, σημειώνοντας πως αλλάζει τις θέσεις του και τις προσαρμόζει στις θέσεις της «Ελληνικής Λύσης».

«Σήμερα ανακάλυψε ο ψεύτης πρωθυπουργός αυτό που του λέγαμε εμείς για την μείωση του ΦΠΑ στα καταναλωτικά προϊόντα.

»Σήμερα ανακάλυψε τις θέσεις της Ελληνικής Λύσης, ο ψεύτης πρωθυπουργός, ότι θα δώσει κίνητρα στους εργοδότες για πρόσληψη 10.000 νέων ανέργων χωρίς εργασιακή εμπειρία», είπε.

Επίσης, αναφορικά με την εξωτερική πολιτική και την στάση της χώρας μας απέναντι στην Τουρκία, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι η ΝΔ λειτουργεί μειοδοτικά, σημειώνοντας πως υπάρχει συμφωνία όπου από την μία πλευρά «η Ελλάδα θα απέχει από την άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ενώ η Τουρκία θα απέχει από τις παραβιάσεις της διεθνούς νομιμότητας».

Παράλληλα, έστρεψε τα βέλη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ ταυτίζοντας το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα με την ΝΔ, σημειώνοντας πως και ο ΣΥΡΙΖΑ όπως και η ΝΔ λένε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Επίσης αναφέρθηκε στο δημογραφικό πρόβλημα της χώρας σημειώνοντας πως η Ελληνική Λύση θέλει να εφαρμοστεί μια πολιτική «ώστε να μπορέσουν να γεννηθούν Έλληνες, ενώ μιλώντας για τον αγροτική παραγωγή τόνισε πως πρέπει να υποστηριχθεί ο αγροτικός κόσμος, γιατί είναι η πρωτογενής βαθμίδα της οικονομικής ανάπτυξης.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό

Κατώτατος μισθός: Στα 920 ευρώ μεικτά, με αύξηση 1,3 ευρώ την ημέρα, εν μέσω σαρωτικής ακρίβειας

Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου

Το Ιράν απέρριψε το σχέδιο των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου – Έθεσε 5 δικούς του όρους

Εκλογές Δανία: Η κεντροαριστερά αναδεικνύεται πρώτη δύναμη, αλλά χωρίς πλειοψηφία στο κοινοβούλιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...