ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βίντεο, Εθνικές Εκλογές 2023, Εκλογές, Θεσσαλία, Λάρισα, Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Κέλλας,


















































Η τζιχαντιστική Τουρκία ζητά από την Ιντερπόλ «ερυθρά αγγελία» για τη σύλληψη του Νετανιάχου
Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Τζιλ Μπάιντεν: «“Ο Τζο έχει καρκίνο. Θα πεθάνει, οπότε ας αξιοποιήσουμε κάθε στιγμή”»
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ακούσαμε κι αυτό από γαλάζιο υποψήφιο βουλευτή και συγκεκριμένα από τον Χρήστο Κέλλα που ήταν στα βουλευτικά έδρανα και στην προηγούμενη σύνθεση της Βουλής.
Ο γαλάζιος υποψήφιος που διεκδικεί την ψήφο των πολιτών στη Λάρισα, εμφανίστηκε στο τοπικό τηλεοπτικό κανάλι TRT και άφησε ενεούς τους πάντες όταν ως παράδειγμα της καταπληκτικής κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη έφερε την εκτόξευση της τιμής του γάλακτος.
«Ό,τι λέμε το κάναμε πράξη. Απλά πράγματα πόσο είχε το πρόβειο γάλα το 2019 όταν γίναμε κυβέρνηση; Μέσο όρο 80 λεπτά. Ξέρετε πόσο έχει σήμερα; 1,70 ευρώ.
»Αυτό δεν έγινε τυχαία. Έγινε γιατί σταμάτησαν τα “βαφτίσια” και οι ελληνοποιήσεις», ήταν η πανηγυρική τοποθέτηση του γαλάζιου υποψήφιου βουλευτή που πανηγυρίζει για την εκτόξευση των τιμών στα τρόφιμα πρώτης ανάγκης την ώρα που τα νοικοκυριά στενάζουν από την ακρίβεια.
























































