ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία

ΣΥΡΙΖΑ: Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση με τη Νέα Δημοκρατία, επισημαίνει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή δηλώσεις των στελεχών του ΠΑΣΟΚ που αφήνουν ανοικτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη ΝΔ.

Όπως σημειώνει «μετά την κα Μπατζελή και η εκλεγμένη βουλευτής κα Μιλένα Αποστολάκη παραδέχθηκε πως το ΠΑΣΟΚ «βεβαίως» θα μπορούσε να κυβερνήσει με τη ΝΔ».

«Τα αλλεπάλληλα μηνύματα των στελεχών του επιβεβαιώνουν πως το ΠΑΣΟΚ δεν θέλει αντιπολίτευση σε μία ανεξέλεγκτη ΝΔ αλλά αναβίωση της συγκυβέρνησής τους» καταλήγει με νόημα ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σημειώνεται πως η Μιλένα Αποστολάκη, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου του MEGA «αν σας πει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ελάτε να κυβερνήσουμε, θα του πείτε δεν ερχόμαστε ή να μην είσαι εσύ πρωθυπουργός;» απάντησε: «θα του πούμε, βεβαίως πάμε να κυβερνήσουμε.

»Προγραμματικό πλαίσιο, τρία πράγματα αδιαπραγμάτευτα, τα υπόλοιπα διαπραγματεύσιμα και τρίτο πρόσωπο –πολιτικό- κοινής αποδοχής».

Πρώτη είχε αφήσει ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο η Κατερίνα Μπατζελή στην περίπτωση που από τις δεύτερες εκλογές δεν προκύψει γαλάζια αυτοδυναμία αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάζεται «δυο, τρεις, πέντε, δέκα έδρες».

Η Κατερίνα Μπατζελή, είχε απαντήσει συγκεκριμένα ότι «δεν το έχουμε σκεφτεί αυτό το θέμα», αφήνοντας πρακτικά ανοικτό αυτό το ενδεχόμενο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ηγετικός θρίαμβος Δένδια στο Συνέδριο της ΝΔ – Ο Νίκος Δένδιας γκρέμισε τις «Καγκελαρίες των τεχνοκρατών» και κατασυνέτριψε τους «μισθοφόρους της εξουσίας»: «Η εξουσία στις δημοκρατίες ασκείται στο όνομα του λαού»

Ο Σωκράτης Φάμελλος διέγραψε τον Παύλο Πολάκη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ

Αλ. Τσίπρας για κόκκινα δάνεια: Κρατικά εγγυημένη ληστεία της μικρής και μεσαίας ιδιοκτησίας

Κ. Μητσοτάκης: Όσα είπε στο συνέδριο της ΝΔ – Παραδοχή για ακρίβεια

«Δεν τελειώσαμε με το Ιράν»: Γιατί ο Νετανιάχου μάχεται για την αναβολή των εκλογών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...