ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Καϊλή και Τζόρτζι θα μπορούν πλέον να μένουν μαζί – Αίτημα για κατάργηση των περιοριστικών όρων

Καϊλή και Τζόρτζι θα μπορούν πλέον να μένουν μαζί – Αίτημα για κατάργηση των περιοριστικών όρων
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για προσωπικό κώλυμα έκαναν λόγο οι δικηγόροι της ευρωβουλευτή, Εύας Καϊλή, σχολιάζοντας τη μη συμμετοχή της στη δεύτερη και τελευταία ημέρα της συνεδρίασης της Ολομέλειας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, ενώ πρόσθεσαν πως θα επανέλθει στα καθήκοντά της τις επόμενες ημέρες.

Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι της είχαν δηλώσει ότι θα κατέθετε σχετικό αίτημα στο Κοινοβούλιο στις αρχές της εβδομάδας.

Οι Σβεν Μαρί και Μιχάλης Δημητρακόπουλος επανέλαβαν τη Δευτέρα 1/6 ότι έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, καθώς -όπως ανέφεραν- η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου επιθυμεί να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις στο Στρασβούργο.

Να σημειωθεί ότι η επόμενη συνεδρίαση της Ολομέλειας στο Στρασβούργο θα γίνει 12-15 Ιουνίου.

Παράλληλα, οι δικηγόροι της ανέφεραν ότι, με διάταξη του ανακριτή, επιτράπηκε στον σύντροφό της, Φραντζέσκο Τζόρτζι, να διαμένει στην κοινή κατοικία.

Η ανακοίνωση της 1ης Ιουνίου

«Η κυρία Καϊλή δεν συμμετείχε σήμερα στην συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου λόγω προσωπικού κωλύματος, τις επόμενες μέρες θα επανέλθει στα καθήκοντά της.

»Έχει κινηθεί η νομική διαδικασία για να καταργηθούν οι περιοριστικοί όροι, ιδιαίτερα της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, γιατί επιθυμεί να συμμετέχει στις συνεδριάσεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

»Με διάταξη του ανακριτή έχει επιτραπεί στον σύντροφό της Φραντζέσκο Τζόρτζι να διαμένει στην κοινή κατοικία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία

Επίτροπος Εμπορίου ΕΕ: Τίποτα δεν θεωρείται συμφωνημένο με τις ΗΠΑ για τους δασμούς μέχρι να συμφωνηθούν όλα

Στα 71 δισ. δολάρια το κόστος ανασυγκρότησης της Γάζας – Κατεστραμμένες οι περισσότερες κατοικίες και σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις

Φαραντούρης για Κύπρο, οριοθέτηση ΑΟΖ και Κυπριακό στο Ευρωκοινοβούλιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...