Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι «κομμένοι» από την Πλεύση Ελευθερίας καλούν την Κωνσταντοπούλου σε τηλεμαχία

Οι «κομμένοι» από την Πλεύση Ελευθερίας καλούν την Κωνσταντοπούλου σε τηλεμαχία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζονται οι αναταράξεις στο εσωτερικό της Πλεύσης Ελευθερίας από τους «παραγκωνισθέντες», όπως προσδιορίζονται, υποψήφιους βουλευτές, που έχουν εξαπολύσει πυρά κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου, για την αλλαγή σειράς στις εκλόγιμες θέσεις των ψηφοδελτίων.

Μετά τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν, οι υποψήφιοι βουλευτές, καλούν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου σε ντιμπέιτ, παρουσία δημοσιογράφων.

Οι υποψήφιοι, που υπογράφουν ως «Ομάδα παραγκωνισθέντων υποψηφίων βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας», σε σχετική ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επισημαίνουν ότι η ανταλλαγή επιχειρημάτων των δύο πλευρών θα συμβάλλει «στην πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών», θα απαντήσει, δε, «σε ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες ψηφοφόρους».

Η πρόσκληση απευθύνεται προς την κυρία Κωνσταντοπούλου όπως και στους συνεργάτες της.

Αναλυτικά η πρόσκληση σε ανοιχτό διάλογο

Προς: Επικεφαλής κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας- Ζωή Κωνσταντοπούλου» και τους διορισμένους εξ’ αυτής πρώτους στη λίστα των ψηφοδελτίων των εκλογών της 25ης Ιουνίου

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ (DEBATE)

Η Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας καλεί την επικεφαλής του κόμματος, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου, καθώς και τους κυρίους/κυρίες Καραναστάση, Μπιμπίλα, Αρίδα, Ζαχαρόπουλο, Χουρδάκη, Παπαϊωάννου, Κεφαλά και Ρέγκλη σε ανοιχτό διάλογο, ο οποίος θα έχει στο ελάχιστο διαδικτυακή κάλυψη.

Θεωρούμε ότι η αποκάλυψη γεγονότων και η ανταλλαγή επιχειρημάτων μεταξύ της Ομάδας και των καλεσμένων της θα συμβάλλουν στην πληρέστερη και ακριβέστερη ενημέρωση των πολιτών και θα απαντήσουν σε ερωτήματα που απασχολούν τους Έλληνες ψηφοφόρους.

Τα πρόσωπα που προσκαλούμε είναι πρόσωπα, για τα οποία τόσος λόγος γίνεται τις τελευταίες ημέρες, πρόσωπα του συγγενικού και φιλικού κύκλου της επικεφαλής, πρόσωπα που ήδη «διορίστηκαν» βουλευτές.

Είναι απαραίτητο σε μία Δημοκρατία οι πολίτες, να γνωρίσουν και να κρίνουν τους εν δυνάμει βουλευτές, που δέχτηκαν να εκτοπίσουν τους εκλεχθέντες από τον ελληνικό λαό υποψήφιους βουλευτές και οι οποίοι μέχρι στιγμής δεν έχουν τοποθετηθεί δημόσια (με εξαίρεση τον κ. Μπιμπίλα).

Πολύ σημαντική κρίνεται η παρουσία του κ. Καραναστάση, συντρόφου της επικεφαλής, η οποία αποφάσισε να τον χρήσει βουλευτή Α’ Αθηνών, παραβλέποντας το γεγονός ότι δεν συμμετείχε καν στις πρώτες εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. Θα δοθεί, έτσι, η δυνατότητα στον κ. Καραναστάση, το ιδρυτικό μέλος με τις, σύμφωνα με τη σύντροφό του, ποικίλες ικανότητές του, να δώσει ένα τέλος στη λειτουργία του ως πολιτικό φάντασμα, και να γνωστοποιήσει τη σκέψη του όσον αφορά τα τρέχοντα γεγονότα αλλά και θέματα της πολιτικής επικαιρότητας.

Παράλληλα, απαιτούμε την παρουσία τουλάχιστον των υποψηφίων της Αττικής, δεδομένου ότι οι υπόλοιποι μπορεί να βρίσκονται στις εκάστοτε εκλογικές τους περιφέρειες και δεν καθίσταται εύκολη η μετακίνησή τους.

Προτρέπουμε, επίσης, να εμφανιστούν οι κ. Παπαϊωάννου και κ. Χουρδάκης, καθώς με την τοποθέτησή τους σε εκλόγιμες θέσεις στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης και την ιδιαίτερη συγγενική τους σχέση (μητέρα- υιός) έχουν προκαλέσει άλλο ένα ηθικό σκάνδαλο.

Προτείνουμε ο ανοιχτός διάλογος (debate) να λάβει χώρα την Παρασκευή (23.06.2023), σε αίθουσα συνεδριάσεων κεντρικού ξενοδοχείου των Αθηνών με την παρουσία τριών δημοσιογράφων κοινής αποδοχής.

Αναμένουμε την απάντησή σας το αργότερο μέχρι τις 2:00 μ.μ. της Πέμπτης (22.06.2023), ώστε να υπάρχει η δυνατότητα οργανωτικού προγραμματισμού και υλοποίησής του.

Η Ομάδα παραγκωνισθέντων Υποψηφίων Βουλευτών από την Πλεύση Ελευθερίας

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...