ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Τραγωδία στον Βόλο: Κάηκαν ζωντανές μητέρα και κόρη μέσα στο σπίτι τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Νίκος Δένδιας είχε τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Ιώβ Γκαλάντ. Ο Ισραηλινός ομόλογός του συνεχάρη τον Έλληνα υπουργό Άμυνας για την ανάληψη των καθηκόντων του, τον προσκάλεσε στη σύμμαχο χώρα Ισραήλ και υπογραμμίστηκε στη συνομιλία τους η σημασία της συμμαχίας Ελλάδας-Ισραήλ για την ασφάλεια και τη σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.
«Είχα σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υπουργό Άμυνας του Ισραήλ, Ιώβ Γκάλαντ, ο οποίος με συνεχάρη για την ανάληψη των καθηκόντων μου.
»Ο κ. Γκαλάντ με προσκάλεσε να επισκεφθώ επίσημα το Ισραήλ, όπου και συμφωνήθηκε να πραγματοποιήσω επίσκεψη το συντομότερο δυνατό.
»Κατά την συνομιλία μας υπογραμμίστηκε η σημασία της στρατηγικής αμυντικής σχέσεως Ελλάδος – Ισραήλ, για την ασφάλεια και την σταθερότητα στην ευρύτερη περιοχή.
»Αναδείχθηκε επίσης, το εξαιρετικό επίπεδο της συνεργασίας μεταξύ των Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών μας».

























































